MENIU CAUTĂ

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre evoluția stării de sănătate a lui Busu. Ce i se poate întâmpla actorului

Distribuie

Florin Busuioc se află, în acest moment, în stare gravă, la secția de Terapie Intensivă a spitalului Fundeni din București. Cadrele medicale îl monitorizează cu atenție pe actorul care la începutul săptămânii a suferit un infarct, după ce a jucat într-o piesă de teatru la Craiova.

Doctorii au interzis apropiaților să-l viziteze des, având în vedere că el trebuie să stea cât mai liniștit și ferit de agitație. După infarctul suferit, vasele de sânge sunt foarte subțiri și în orice moment se poate produce o ruptură. Medicul Tudor Ciuhodaru susține că unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă de un al doilea eveniment cardiac în următorii ani.

„Este greu de spus evoluția ulterioară. Aceste vizite într-o secție de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o țară în care infecțiile nosocomiale sunt prezente. Este o situație alarmantă. Unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la România TV.


CITEȘTE ȘI: Judecătorii lui Liviu Dragnea de la ICCJ. De cine a scăpat președintele PSD și de cine se lovește la judecată


 

Citește mai multe despre tudor ciuhodaru, busu și infarct pe Libertatea.

Comentarii