Mergi direct la conținut »
Mesajul ironic al lui Matteo Salvini pentru românul prins cu droguri după ce s-a pozat cu un Lamborghini al Poliției
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mesajul ironic al lui Matteo Salvini pentru românul prins cu droguri după ce s-a pozat cu un Lamborghini al Poliției

Mesajul ironic al lui Matteo Salvini pentru românul prins cu droguri după ce s-a pozat cu un Lamborghini al Poliției

Românul care s-a pozat cu un Lamborghini al Poliției din Italia în timp ce ținea în mână un teanc de bancnote euro a atras atenția ministrului italian de Interne. „Premiul Darwin 2019”, a comentat Matteo Salvini despre românul reținut de carabinieri.

De Răzvan Mihalașcu,

Tânărul de 20 de ani a fost prins, joi, în Bologna, în momentul în care și-a făcut un selfie cu autoturism Lamborghini Huracan al Poliției italiene. Românul și un tânăr de 19 ani din Bangladesh au atras atenția polițiștilor.

Asupra bengalezului au fost descoperite 70 de grame de hașiș, iar românul avea un el un briceag.

Pe pagina sa de Facebook, ministru de interne al Italiei, Matteo Salvini, a făcut un comentariu despre cei doi.

„Premiul Darwin 2019 pentru imigranții traficanți care și-au făcut selfie în fața mașinii de poliție cu bancnotele, poate sunt pentru plata pensiilor… de acasă!”, a scris Matteo Salvini, în mesajul hashtag-ul #toleranțăzero.

Premiul Darwin reprezintă o distincție ironică acordată de blogul Darwinawards.com, care realizează în fiecare an un top al prostiei extreme, cazuri care duc la finalul comice sau tragice.

Românul a fost reținut de polițiștii italieni pentru posesie ilegală de armă, iar tânărul din Bangladesh pentru posesie de droguri. Banii cu care românul s-a afișat în selfie au fost confiscați.


Citește și:

Cartelul sicilian al roșiilor de Mehedinți. 850.000 de euro, „cadou” de la statul român pentru falși fermieri italieni!


 

Close
Închide
  Close