Mergi direct la conținut »
Mihai Tudose, intervine în scandalul dintre Cătălin Ioniță și Carmen Dan. Atac dur la ministrul de Interne: „Mincinoasă, agresivă și incompetentă”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Mihai Tudose, intervine în scandalul dintre Cătălin Ioniță și Carmen Dan. Atac dur la ministrul de Interne: „Mincinoasă, agresivă și incompetentă”

Mihai Tudose, intervine în scandalul dintre Cătălin Ioniță și Carmen Dan. Atac dur la ministrul de Interne: „Mincinoasă, agresivă și incompetentă”

Mihai Tudose a reacționat după ce chestorul Cătălin Ioniță a făcut publică o scrisoare deschisă în care o atacă pe Carmen Dan. Fostul premier face referire la episodul din anul 2018 legat de numirea lui Ioniță în fruntea Poliției Române. 

De Livia Lixandru,

Cătălin Ioniţă, şeful Direcţiei Generale Anticorupţie şi fostul şef al Poliţiei Române, a prezentat o scrisoare publică în care prezintă situația din Ministerul Afacerilor Interne și o atacă dur pe ministrul Carmen Dan, spunând că a fost prins la mijloc în disputa dintre aceasta și fostul premier Mihai Tudose.

Tudose amintește și despre episodul din 2018, pe vremea când era premier, legate de demiterile de la vârful Poliției Române și despre disputa cu Carmen Dan.

„Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile… În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști… ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă!”, spune Mihai Tudose.

Postarea integrală a fostului premier, pe contul de socializare

  • „Mincinoasă. Agresivă și Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu Dragnea. Ministrul de Interne… Carmen Dan !!!
  • Ieri seară a apărut următoarea declarație: «Sunt chestorul principal Ioniţă Alexandru Cătălin, şeful structurii de combatere a corupţiei din Ministerul de Interne, fost şef al Poliţiei Române. Ţinând cont de jurământul de credinţă depus pentru ţară, mă simt obligat să aduc în atenţia opiniei publice situaţia extrem de gravă în care se găseşte Ministerul Afacerilor Interne sub conducerea actualului ministru. Pentru a clarifica de la bun început, vreau să fac referire la prezentarea mincinoasă făcută de ministru în luna ianuarie 2018, când în disputa politică cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, s-a prezentat public un raport din care reiese că sunt de acord cu ocuparea funcţiei de Inspector General al Poliţiei Române. Iată, vă prezint un raport înregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul că nu sunt de acord cu împuternicirea mea în funcţie. La acea vreme mi s-a pus în vedere să distrug acel raport, acesta fiind dovada clară că nu premierul minţea, ci ministrul de interne».
  • Vă aduceți aminte cum în ianuarie 2018 am cerut demisia acestei ,”doamne” fiindcă minte și are o agendă proprie în cadrul ministerului… Atunci ,,partidu” a luat foc, am fost făcut misogin și evident deconspirat ca fiind securist și trădător…
  • Acum, Chestorul Ioniță recunoaște că ,,doamna” a mințit și nu numai, ci și o serie de abuzuri și presiuni care nu au nici o legătură cu ceea ce trebuie să fie un ministru de interne… Nu cred că se mai așteaptă nimeni ca ,,doamna” Dan să-și dea demisia… Poate chiar e util să mai stea acolo. Să o vedem și să ne reamintim cum arată ,,omul perfect al lu Dragnea/ PSD”.
  • Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile… În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști… ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă! Această ,,doamnă” este membră CSAT… Nu trebuie să-și dea ea demisia… trebuie trimiși toți acasă. Urgent! P.S. Declarația chestorului Ioniță este mult mai vastă și dezvăluie și multe alte mizerii….”.

Fotografie principală: Hepta


Citește și:

Cătălin Ioniță, fostul șef al Poliției Române, o atacă dur pe Carmen Dan: „Trebuie să înceteze minciunile, manipulările şi mascarada care se face în minister”

Carmen Dan răspunde acuzațiilor lui Cătălin Ioniță, șeful DGA: „Un ofițer de carieră care invocă onoarea își pune uniforma în cap în modul acesta”

Close
Închide
  Close