Mergi direct la conținut »
Ministrul Cuc simpatizează românul care a construit metrul de autostradă. „Răbdarea a ajuns la o limită”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ministrul Cuc simpatizează românul care a construit metrul de autostradă. „Răbdarea a ajuns la o limită”

Ministrul Cuc simpatizează românul care a construit metrul de autostradă. „Răbdarea a ajuns la o limită”

Ministrul Transporturilor se declară „motivat” de românul care a construit un metru de autostradă. Răzvan Cuc a declarat că înțelege demersul lui Ștefan Mandachi, antreprenorul care a cheltuit 4.500 de euro pentru a realiza simbolic un metru de autostradă între Putna și Voroneț. Dacă ministrul transporturilor spune că înțelege că răbdarea românilor a ajuns la limită cu privire la construcția de autostrăzi, autoritățile locale susțin că metrul de autostradă a fost construit ilegal, iar o posibilă consecință ar fi amendarea antreprenorului.

De Mihai Niculescu,

„Eu înțeleg demersul oricărui român, pentru că, într-adevăr, răbdarea a ajuns la o limită și lucrul acesta nu poate decât să ne impulsioneze și mai mult ca să accelerăm proiectele, să modificăm legislația, să facem proceduri mai simplificate. Înțeleg demersul domnului, antreprenorului din Suceava. Nu am în program să merg să văd metrul de autostradă dar repet, îi înțeleg demersul omului, noi lucrăm conform legislației” a spus Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, potrivit Digi24.

Un om de afaceri din Suceava a construit, în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova. Supărat pe lipsa de inițiativă a autorităților și dezinteresul față de construcția autostrăzilor, Ștefan Mandachi a contractat o firmă de specialitate care a construit un metru de autostradă, între Putna și Voroneț.


Citește și: Facebook a șters mai multe pagini, conturi și grupuri create de apropiați ai PSD, care publicau știri în sprijinul partidului


 

Close
Închide
  Close