De Sorina Ionaşc,

„Unii oameni nu înţeleg, dar alţii îmi cer mie să organizăm mitinguri. Dacă dau o explicaţie, trebuie să o dau celor care nu înţeleg de ce trebuie organizate mitinguri. Aş putea să răspund făcând o comparaţie cu acţiunea lor de a face demonstraţii, după câştigarea legitimă, prin vot, a puterii de un partid politic, în 2016.  Multe maniefstaţii au fost organizate împotriva guvernului democratic instalat acolo, că au fost alegerile care au dat acest guvern”, a declarat Buzatu, la Parlament, înaintea şedinţei PSD.

Mitingul PSD din 9 iunie va fi unul de susţinere a Guvernului, spune preşedintele PSD Vaslui, dar şi împotriva abuzurilor din justiţie.

„Elementul principal îl constituţie acţiunea de susţinere a Guvernului şi de susţinere şi apărare a drepturilor cetăţeneşti, evident, asta vizează şi abuzurile săvârşite şi multe alte fapte incompatibile cu un stat democratic”, a mai spus el.

Organizaţia pe care o conduce va aduce la Bucureşti, pentru miting, între 1.500 şi 3.000 de oameni, iar costurile vor fi suportate din cotizaţii şi contribuţiile personale ale celor care se deplasează, a adăugat el.

Mitingul PSD va avea loc sâmbătă, pe 9 iunie. Potrivit unor surse din PSD, manifestaţia va fi organizată la ora 20:00, după încheierea Marşului Bucharest Pride 2018.

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste