Mergi direct la conținut »
VIDEO | Momente de coșmar în timpul unui zbor British Airways. 14 persoane au fost rănite
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Momente de coșmar în timpul unui zbor British Airways. 14 persoane au fost rănite

VIDEO | Momente de coșmar în timpul unui zbor British Airways. 14 persoane au fost rănite

Pasagerii cursei unei curse British Airways care a decolat de la Londra cu destinația Tampa (Florida) au trecut prin momente de coșmar după ce avionul s-a prăbuşit într-un gol de aer mai multe sute de metri.

Turbulențele severe și pierderea bruscă a altitudinii au făcut ca 14 persoane să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Unul dintre pasageri a postat pe rețelele de socializare imagini video cu urmările incidentului. Din acestea se pot vedea lucrurile pasagerilor împrăștiate pe culoare şi plafonul avariat.

„Scene incredibile în avion, avionul a căzut fără avertisment, mulți oameni s-au lovit de plafon”, a scris acesta alături de imagini.

În urmă cu două zile, un avion de pasageri de model Suhoi Superjet 100 de pe cursa Moscova – Murmansk, a fost implicat într-o catastrofă aviatică. La doar 28 minute după decolare, nava a fost nevoită să aterizeze de urgență. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, avionul a aterizat din a doua încercare. La aterizarea forțată însă motoarele au luat foc, iar flăcările au cuprins coada avionului. Din cele 78 de persoane aflate la bord, au supraviețuit doar 37.


Citește și: Eroarea de pilotaj, cea mai probabilă cauză a tragediei aviatice din Moscova


 

Close
Închide
  Close