Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri

Moşul şi tehnologia! Cele mai tari cadouri high-tech de Crăciun

Boxele JBL Charge 2 (150 $) Cu aceste boxe poţi asculta de 12 ori, fără ca bateria să dea semne de oboseală, albumul de colinde al lui Fuego pe care îl poţi cumpăra de la chioşcuri, împreună cu ziarul Libertatea. Se încarcă prin portul USB şi are două difuzoare pasive cu bas destul de decent. Îţi dai seama cum se aude Fuego la maximum? Blană!

Cablu USB Bobine (35 $)

Acest cablu, care pare un şarpe cobra ce dansează pe muzica lui Tarkan, este extrem de util atunci când ai nevoie de un stativ. Este ideal pentru sesiunile de videochat, dacă vrei să faci o investiţie modestă.

Cablu JUMP de la NATIVE UNION (50 $)

Dacă îţi plac combinaţiile 2 în 1, vei adora acest cablu pentru smartphone. Îţi încarcă telefonul şi, în acelaşi timp, şi bateria încorporată în interiorul cablului. Cu o capacitate de 800 mAh, îţi prelungeşti timpul de utilizare a telefonului până la 3 ore.

Scuter SEGWAY (preţul variază în funcţie de model)

În 2015, aceste “jucării pentru băieţi mari” au explodat în popularitate . “Trotineta electrică” poate merge 100 de kilometri, cu numai 2 lei, şi poate atinge viteze de până la 20 km/h. Manevrarea e simplă: te apleci înainte, accelerezi; îţi îndrepţi poziţia, frânezi; te laşi pe spate, mergi înapoi.

Vulpiţa Fairfax (40 $)

Deşi arată ca o vulpiţă şireată scoasă dintrun container, se ocupă cu lucruri serioase. Funcţionează aproape ca un aparat de emisie-recepţie şi te ajută să rămâi în legătură cu copiii tăi. Tu poţi trimite mesaje vocale prin intermediul telefonului, copilul poate răspunde imediat, apăsând pe nasul vulpiţei.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

OZOBOT Roboţelul

Este mic, portabil şi foarte jucăuş. Ozobot este un gadget capabil să se mişte pe tablete sau pe orice alte suprafeţe fizice, putând să urmeze un traseu desenat pe o hârtie. În plus, ştie să distingă culorile şi este un partener excelent în jocurile single sau multiplayer.

Instalaţia de pom Bluetooth

Dacă ţi s-a urât de kitchoşeniile care cântă “Jingle Bells” pe un singur ton, upgradează-ţi instalaţia de pom cu una care poate fi controlată prin smartphone. Poţi alege între sistemele LumenPlay sau ITwinkle, ambele venind la pachet şi cu aplicaţii de smartphone. Din câteva touch-uri, poţi schimba culorile, vitezele, intensitatea luminilor şi chiar muzica pentru ambient. Altceva decât “Jingle Bells” pe un singur ton.

Close
Închide
  Close