MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 22:11

Motivul uimitor pentru care un magazin a interzis scena nașterii lui Iisus pe rafturi

Distribuie

Șefii unui centru comercial din Scoția au decis să nu expună în magazinele lor obiecte care recreează nașterea Domnului pentru a nu supără pe nimeni "din punct de vedere religios" în perioada sărbătorilor. 

Motivul invocat de Thistles a cauzat furie printre localnici care consideră că acțiunea magazinului „vrea să neutralizeze religia”, potrivit metro.co.uk.

„Motivul magazinului este că în ciuda faptului că promovează puternic sărbătoarea Crăciunului pentru câștiguri comerciale, ei vor neutralitate religioasă și atunci nu vor să permită prezența acestei scene în magazinul lor”, a precizat un membru al unei Asociației The Catholic Legion of St Mary.

Un purtător de cuvânt al centrului comercial a răspuns că Thistles este „mândru să fie neutru din punct de vedere religios și politic”.

De asemenea, reprezentanții magazinului au transmis că nu vor reconsidera decizia și că speră ca localnicii să o accepte.


REPORTAJ/ O artistă a transformat dorul de copilărie într-o afacere de succes. Viorica Șerbănoiu pictează globuri cu suflet (FOTO)


 

Citește mai multe despre centru comercial, magazin și Scoția pe Libertatea.

Comentarii