MENIU CAUTĂ

A murit Mihai Ispas, membru în Biroul Federal al FRR

Distribuie

Mihai Ispas avea 54 de ani și era membru în Biroul Federal al FRR. Federaţia Română de Rugby şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român au transmis mesaje de condoleanţe.

”FRR îşi exprimă regretul faţă de dispariţia fulgerătoare a lui Mihai Ispas, fost jucător la Sportul Studenţesc, membru în Biroul Federal al FRR. Implicat în viaţa sportivă din multiple posturi, acesta a activat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului şi în cadrul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în calitate de consilier al fostului preşedinte, Octavian Morariu. Suntem alături de familia îndoliată! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a FRR.

În mesajul COSR de pe site-ul instituţiei se arată: ”Mihail Ispas, unul dintre cei mai devotaţi susţinători ai sportului şi Mişcării Olimpice, a părăsit fulgerător această lume. Sportivi şi oameni de sport, colegi şi prieteni deplâng dispariţia celui pentru care sportul a fost un mod de viaţă şi a pus interesele sportului mai presus de orice. Inimos şi gata oricând să ofere un sfat sau o mână de ajutor, Mihail Ispas a slujit interesele sportului atât de la Ministerul Tineretului şi Sportului cât şi de la Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman, fiind apreciat de toţi colegii. Cei care doresc îşi vor putea lua rămas bun de la Mihail, sâmbătă 10 noiembrie, între orele 10,00 şi 16,00, de la Casa Olimpică din B-dul Mărăşti, nr. 20 A. Odihnească-se în pace!”, potrivit Agerpres.

Citește și

Primăria din Bacău a decorat străzile cu gazon… de plastic. Găselnița a revoltat locuitorii orașului

Comentarii