Mergi direct la conținut »
Un chinez a fost expulzat din România după ce a stat 22 de ani în închisoare pentru o crimă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un chinez a fost expulzat din România după ce a stat 22 de ani în închisoare pentru o crimă

Un chinez condamnat la închisoare pe viață în România, pentru omor deosebit de grav, și eliberat condiționat în decembrie 2016, a fost expulzat vineri de pe teritoriul României.

Chinezul a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 1994, pentru săvârșirea infracțiunii de omor deosebit de grav, faptă comisă împreună cu alți doi conaționali.

Crima a avut loc într-un apartament din sectorul 2 al Capitalei, victimele fiind lovite cu corpuri contondente și apoi strangulate. Cadavrele au fost înghesuite în două geamantane, după care au fost abandonate în stufăriș, pe malul lacului Cernica. Mobilul crimei a fost jaful, cei doi soți având o afacere profitabilă în Complexul Europa.

În decembrie 2016, după 22 de ani de stat în închisoare, la Penitenciarul Codlea, individul a fost eliberat condiționat.

Potrivit competențelor, polițiștii de imigrări l-au preluat pe chinez și au efectuat demersurile necesare în vederea expulzării din România.

Polițiștii de imigrări l-au escortat pe chinez până la Punctul de Trecere a Frontierei Otopeni, de unde străinul a părăsit vineri teritoriul României cu o cursă de linie către țara de origine. Timp de 5 ani, acesta nu mai are voie să intre pe teritoriul României, scrie Agerpres.

Close
Închide
  Close