MENIU CAUTĂ

FOTO | Numită cândva “cea mai frumoasă fetiță din lume”, Thylane este acum o tânăra superbă. Cum arată în costum de baie

Distribuie

Thylane Blondeau a apărut prima oară pe podium când avea 4 ani. La 6 ani a fost denumită cea mai frumoasă fetiță din lume, la 10 ani apărea în Vogue, iar acum, la 17 ani, face furori pe plaja din Saint Tropez.

La vârsta de 6 ani, Thylane Blondeau a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”, fiind considerată „copilul minune al modellingului”.

Părinții ei, actrița Veronica Loubry și fotbalistul Patrick Blondeau, au încurajat-o să pășească pe podium de când avea doar 4 ani.

Astfel, cariera ei a prins contur din primii ani de viață. La 10 ani a realizat un pictorial îndrăzneț în revista Vogue, în anul 2015 a prezentat pentru Dolce & Gabbana și Tommy Hilfiger, iar în anul 2017 a devenit ambasadoarea LOréal Paris.

Thylane Blondeau, care are acum 17 ani, reușește în continuare să fie dorită de cele mai mari case de modă din lume. Contul tinerei de Instagram este urmărit de peste 2.000.000 de fani, fiind vedetă și pe rețelele de socializare.

La începutul lunii iulie, Thylane a fost surprinsă în costum de baie, pe o plajă din Saint Tropez, Franța. Ea a petrecut timp alături de familia ei. Momentele speciale au fost imortalizate de un paparazzo.

 Sură foto Northfoto și Hepta.

 

Citește mai multe despre Thylane Blondeau și model pe Libertatea.

Comentarii