MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2018 14:07

O asistentă medicală în vârstă de 69 de ani, prinsă în timp ce întreținea relații sexuale în parcarea spitalului

Distribuie

O asistentă medicală în vârstă de 69 de ani a fost prinsă în timp ce întreținea relații sexuale cu vecinul ei. Femeia din Marea Britanie se afla în timpul programului, atunci când a fost vizitată de amantul ei. Cei doi au fost văzuți în timp ce întrețineau relații sexuale, în mașină, în parcarea spitalului, notează Daily Mirror.

Asistenta medicală, în vârstă de 69 de ani, își înșela bărbatul cu un vecin cu doi ani mai mare decât ea. Cei doi aveau, se pare, o relație foarte pasională. Femeia a fost vizitată de amant la locul de muncă și apoi au întreținut relații sexuale, în parcarea spitalului.

„Oricine i-a văzut trebuie să fi avut un șoc. O asistentă să se comporte așa, într-o mașină parcată… nu este ceva la care să te aștepți când vii la spital”, a spus o sursă.

Femeia, care mai avea puțin și ieșea la pensie, a fost anchetată la locul de muncă, iar acest lucru a ajuns la urechile soțului. Astfel, cei doi s-au despărțit, după un mariaj de mai bine de patru decenii. În plus, femeia este acum privită cu alți ochi la locul de muncă.

„Avea văzută cu ochi buni… Și-a distrus familia și reputația, totul pentru…”, a continuat sursa. Femeia a fost premiată în repetate rânduri de-a lungul carierei, dar și lăudată pentru faptele sale. Acum, ea riscă să fie sancționată disciplinar.


Citește și: EXCLUSIV/Au aceeași vârstă, dar arată complet diferit. Vă vine să credeți că Viorel Lis și Petre Roman sunt de-o seamă?


Loading...
Comentarii