Mergi direct la conținut »
O Dacie veche de aproape 50 de ani circulă în New York. Ce s-a întâmplat când poliția a tras-o pe dreapta |FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O Dacie veche de aproape 50 de ani circulă în New York. Ce s-a întâmplat când poliția a tras-o pe dreapta |FOTO

O Dacie veche de aproape 50 de ani circulă în New York. Ce s-a întâmplat când poliția a tras-o pe dreapta |FOTO

O Dacie veche de aproape 50 de ani circulă în New York, iar mașina a fost trasă pe dreaptă de poliția americană. Proprietarul este un român stabilit peste Ocean, iar acesta a relatat pe Facebook experiența avută cu polițiștii din New York, Din fericire, a scăpat fără amendă, deși mașina nu era în totalitate, confirmă cu standardele. L-a salvat însă pasiunea pentru mașini vechi a polițistului.

De Mihai Niculescu,

Un polițist din New York a tras pe dreapta o mașină Dacia 1300, fiind curios cum a ajuns mașina peste ocean. Întâmplarea a fost povestită pe Facebook de Eduard Palaghita, proprietarul mașinii, care este foarte mândru de exemplarul său.

Alături de o fotografie în care Dacia sa de culoare portocalie poate fi văzută alături de mașina de poliție, românul original din Brașov a scris că „Mergeam frumos la biserică, ascultam Guță la maxim și mă oprește garcea ca să îmi strice distracția. ?”.

Întrebat de prietenii săi de pe Facebook ce s-a întâmplat, Eduard Palaghita a dat mai multe detalii. „Era un italian, a zis că vedea mereu dacii când era copil si m-a întrebat cum de am adus-o aici. Am stat cu el vreo 15 min de vorbă, i-am arătat mașina, mai era puțin și făceam schimb”.


Citește și: Secretele „Aspirinei” din Las Fierbinți. Mirela Oprișor dezvăluie cel mai mare regret al vieții sale


 

Close
Închide
  Close