Gestul lor i-a impresionat pe cei de la Crucea Roşie.

„În această dimineaţă, la noi, la Crucea Roşie a sosit o familie de pensionari din judeţul Sibiu, care ne-a impresionat incredibil. Au venit şi au donat o sumă considerabilă, 3.000 de lei, ceea ce pentru o familie de pensionari este mult şi au donat banii aceştia pentru refugiaţii din Ucraina, pentru cei care vor avea nevoie de ajutor”, a declarat directorul filialei „Crucea Roşie” din Sibiu, Raluca Morar, pentru Agerpres.

Aceasta a amintit și de mesajul ”atât de simplu și de clar” al celor doi vârstnici.

”«Facem asta, pentru că trebuie să facem asta acum, fiecare din ce putem şi cât putem». Ne-au lăsat fără cuvinte. De obicei suntem pregătiţi ca pensionarii care vin către noi să ne ceară ajutorul. Oamenii aceştia au venit şi ne-au donat, din puţinul lor, o sumă considerabilă şi ne-au impresionat profund şi le mulţumim. Nu au vrut să facem poze, nu au vrut să facem publicitate, dar ne-au impresionat foarte mult”, a mai transmis Raluca Morar.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor ucraineni care şi-au părăsit ţara din calea războiului, Crucea Roşie Română lansează apelul umanitar „Umanitatea nu are graniţe”. Donaţiile pot fi făcute prin intermediul paginii de internet a Crucii Roşii Române: www.crucearosie.ro sau direct în conturile campaniei deschise la BRD Agenţia Piaţa Romană:

  • RO76BRDE410SV07590484100 (Lei)
  • RO12BRDE410SV31714694100 (Euro)
  • RO88BRDE410SV36413794100 (USD).

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiului din Ucraina, declanșat de Rusia

Foto: Turnul Sfatului

Urmărește-ne pe Google News