Mergi direct la conținut »
O femeie din Suceava a fost găsită moartă în apele Siretului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie din Suceava a fost găsită moartă în apele Siretului

O femeie din Suceava a fost găsită moartă în apele Siretului

Un locuitor din orașul Bucecea a făcut o descoperire șocantă azi dimineață: a zărit plutind în apele Siretului cadavrul unei femei. Bărbatul a alertat autoritățile.

Pompierii au venit imediat la fața locului și au scos cadavrul din apă, a anunțat suceavanews.ro. Aceștia au scos corpul din apă, iar apoi l-au transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală din Botoșani pentru efectuarea autopsiei.

„Cadavrul găsit dimineață în răul Siret a fost identificat. Este o femeie de 40 de ani din județul Suceava. Cadavrul a fost ridicat de Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei morții”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Polițiștii au întocmit  un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, conform procedurilor legale.


VIDEO/ Imagini șocante într-o școală din București! O învățătoare s-a filmat în timp ce țipă la elevi, apoi a trimis înregistrarea părinților. „Nu poţi să şi cânţi? Pui inimi cu gura? Le-ai lipit şi prost”

Close
Închide
  Close