Mergi direct la conținut »
O femeie şi-a dus pisica la veterinar, iar apoi a descoperit că aceasta era vândută pe Facebook
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie şi-a dus pisica la veterinar, iar apoi a descoperit că aceasta era vândută pe Facebook

O femeie şi-a dus pisica la veterinar, iar apoi a descoperit că aceasta era vândută pe Facebook

O femeie din Marea Britanie a avut parte de un şoc după ce a mers cu pisica la veterinar. Aceasta a crezut că felina este în stare gravă şi s-a pregătit chiar pentru eutanasierea acesteia. Ulterior, ea a descoperit că pisica era vândută pe Facebook pentru suma de 50 de lire, notează The Telegraph.

Kelly Samuels a mers cu pisica ei la veterinar, deoarece animalul începuse să se simtă tot mai rău. A crezut iniţial că are o boală ce va fi tratată rapid, însă starea felinei s-a înrăutăţit. A fost astfel nevoită să lase pisica peste noapte la veterinar, fiind informată că ar avea o boală cu rinichii. Kelly nu a dorit ca pisica să aibă o viaţă chinuită, aşa că s-a gândit la eutanasiere.

Când a sunat la cabinet, ea a descoperit că starea pisicii sale s-a îmbunătăţit. A întrebat apoi ce sumă trebuie să plătească, însă medicii nu i-au spus nimic. A avut apoi parte de un şoc. Pisica ei era vândută pe Facebook cu suma de 50 de lire. Nu este clar cum pisica a ajuns să fie vândută, însă femeia a început o campanie pe reţeaua de socializare pentru a-şi recupera pisica. Ea a reuşit până la urmă să-şi recupereze pisica.


Citeşte şi: Cum va fi vremea în weekend-ul 20-21 ianuarie. Va ninge şi sâmbătă, şi duminică în mare parte din ţară, anunţă meteorologii


Close
Închide
  Close