Mergi direct la conținut »
FOTO | O femeie vrea să-și facă a treia operație de mărire a sânilor, deși pielea a început i să se rupă. Totul pentru a nu arăta “ca o mamă” Galerie foto
12imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O femeie vrea să-și facă a treia operație de mărire a sânilor, deși pielea a început i să se rupă. Totul pentru a nu arăta “ca o mamă”

FOTO | O femeie vrea să-și facă a treia operație de mărire a sânilor, deși pielea a început i să se rupă. Totul pentru a nu arăta “ca o mamă”

Ava Van Rose, pe numele ei real Bridget Byrne, vrea să facă încă o operație de mărire a sânilor pentru a nu arăta "ca o mamă" și pentru a ajunge "cunoscută de toată lumea din Irlanda".

Tânără, în vârstă de 26 de ani, din Dublin, a trecut prim mai multe operații estetice. Ea și-a mărit sânii de două ori, și-a făcut două liftinguri fesiere și o liposucţie la abdomen și spate, potrivit mirror.co.uk.

Invitată la un show Tv, Ava Van Rose a mărturisit că nu vrea să arate ca o „femeie obișnuită” și că vrea să facă o impresie puternică în circuitul vedetelor irlandeze.

Ava Van Rose vrea să mai facă o operație la sâni deși a recunoscut că pielea din acea zonă a început deja să se rupă. Nimic nu o va face să renunțe însă la visul de a deveni celebră.

Mamă a trei copii, modelul spune: „Nu vreau să arăt ca o mamă, nu vreau să arăt ca și cum am născut. Nu consider că trupul unei mame este atractiv. Nu sunt demodată. Sunt suplă și fabuloasă și aceasta este calea ca eu să rămân așa”.

FOTO INSTAGRAM


HOROSCOP 2019. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în noul an! VIDEO


 

 

Close
Închide
  Close