Mergi direct la conținut »
Maşină lovită de tren, în județul Alba. Șoferul a fost grav rănit, iar traficul feroviar este întrerupt între Războieni şi Târgu Mureş
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Maşină lovită de tren, în județul Alba. Șoferul a fost grav rănit, iar traficul feroviar este întrerupt între Războieni şi Târgu Mureş

Maşină lovită de tren, în județul Alba. Șoferul a fost grav rănit, iar traficul feroviar este întrerupt între Războieni şi Târgu Mureş

O mașină a fost lovită de trenul Budapesta-Brașov, în județul Alba, pe raza localităţii Lunca Mureşului, în seara zilei de marți, 24 iulie. În urma accidentului, șoferul a fost grav rănit, iar traficul feroviar este întrerupt între Războieni şi Târgu Mureş.

Potrivit Poliţiei, şoferul de 21 de ani nu s-ar fi asigurat în momentul trecerii peste calea ferată, fără barieră, semnalizată corespunzător cu indicatoare, moment în care maşina a fost surprinsă de tren.

Pentru descarcerarea victimei şi acordarea primului ajutor au acţionat şapte pompieri de la Detaşamentul Aiud. În momentul extragerii din fiarele contorsionate ale vehiculului, tânărul era conştient şi prezenta convulsii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, victima a fost preluată de o ambulanţă care urmează să-l predea unui echipaj cu medic de la Ambulanţă Turda, scrie ziarulunirea.ro.

În schimb, din fericire, un șofer din Timiș lovit de tren a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Accidentul s-a produs anul acesta, în luna mai, iar conducătorul auto nu a scăpat fără să fie amendat de polițiști.

Citește și: Mirabela Dauer pleacă în vacanță în America. Plimbări, shopping și jocuri de noroc!


 

Close
Închide
  Close