Pasagera scrie în postarea sa că atunci când a urcat în aeronava Tarom, fostul primar al Constanței era deja în avion și că era flancat de doi polițiști.

În postarea intitulată ”Sfat de călătorie: cum să călătorești la business class?”, internauta scrie: ”Te îmbarci în cursa Tarom Paris-București și ai loc fix în fața lui Radu mazăre. El pe ultimul rând la geam, flancat de 3 ”băieți” rugby-sti, 2 în lateral și 2 pe rândul din față, tot în lateral… iar eu, fix în fața lui… în scurt timp, sunt invitată de chief od security, tata rugby-stilor, să iau loc la business class. Răsfață, nu?”.

Ulterior, pasagera a povestit pentru Mediafax că Radu Mazăre ”Avea o fata împietrită, era foarte trist, se uita fix într-un punct ca să evite contactul vizual cu cei care se uitau la el insistent. Era deja în avion când au urcat ceilalţi pasageri. A stat pe scaun, flancat de doi bărbaţi cu statură de rugbyşti şi din câte mi-am dat seama nu avea cătuşele puse…Apoi la sosirea în România, pe aeroportul Otopeni, l-au coborât ultimul”.

Radu Mazăre a fost adus luni seară în România, din Madagascar, cu o cursă aeriană care a avut escală în Paris. Avionul care îl transporta pe fostul primar al Constanței a aterizat pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” la ora 20:35.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

De la Aeroportul Otopeni, fostul edil al Constanței a fost preluat de reprezentanți ai Administrației Naționale a Penitenciarelor.

El a fost dat în urmărire internațională după ce, pe 8 februarie 2019, magistrații ÎCCJ l-au condamnat definitiv la nouă ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

În dosarul Polaris, Radu Mazăre a primit, pe 3 mai, o pedeapsă de 9 ani și 10 luni de închisoare, însă sentințanu este definitivă și a fost deja contestată.

Radu Mazăre era plecat în Madagascar de mai bine de un an, unde a făcut demersuri, potrivit avocaților săi, pentru a obține azil.

Ulterior, autorităţile române, prin Interpol, au emis un mandat de căutare a acestuia, iar pe 8 mai, Radu Mazăre a fost reținut de autoritățile din Madagascar, unde a fost arestat pentru 6 zile.


Citește și:


 

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri