Mergi direct la conținut »
O pisică i-a salvat viața stăpânei sale. S-a comportat bizar atunci când a simțit că femeia are cancer
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O pisică i-a salvat viața stăpânei sale. S-a comportat bizar atunci când a simțit că femeia are cancer

O pisică i-a salvat viața stăpânei sale. S-a comportat bizar atunci când a simțit că femeia are cancer

Angela Tinning spune că și-a dat seama că se întâmplă ceva cu ea atunci când pisica ei, Missy, a început să se comporte diferit și să se așeze pe pieptul ei. 

După ce s-a dus la doctor, femeia de 45 de ani, din Newcastle, a descoperit că avea în corp celule canceroase și s-a operat pentru a le scoate, potrivit metro.co.uk.

La doi ani după operație, Missy care este, în mod obișnuit, o pisică ursuză, a devenit iar foarte prietenoasă cu stăpâna ei.

Pisica mea nu este iubitoare și este chiar morocănoasă, așa că a fost ciudat să o văd cum se comportă. Stătea pe pieptul meu și mă atingea în aceeași zonă ca înainte. Mi-am spus că nu trebuie să las lucrurile așa. M-am dus la doctor și am făcut o biopsie”, a povestit Angela.

Cancerul a fost prins într-un stadiu incipient, dar, dacă nu era Missy, era posibil să treacă luni de zile înainte să apară primele semne ale bolii.

„Dacă așteptam, aș fi avut o tumoare pe care o puteam simți și s-ar fi întins pe o zonă foarte mare. Dacă nu era ea, mi-as fi dat seama prea târziu”, mai spune stăpâna pisicii.

Sursă foto Facebook. 


Povestea femeii care a supraviețuit miraculos după ce a stat 24 de ore într-o fântână. A mers singură după ce salvatorii au scos-o din adâncul pământului


 

 

 

 

Close
Închide
  Close