Mergi direct la conținut »
O profesoară a fost prinsă în timp ce stătea goală peste o elevă minoră
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O profesoară a fost prinsă în timp ce stătea goală peste o elevă minoră

O profesoară a fost prinsă în timp ce stătea goală peste o elevă minoră

Profesoara a fost prinsă în timp ce stătea goală peste o elevă de 17 ani. Femeia i-ar fi trimis adolescentei mai multe mesaje explicite și ar fi întreținut relații sexuale cu minora. 

Elizabeth Smillie, în vârstă de 37, este acuzată că a întreținut, în mod repetat, relații sexuale cu o elevă minoră dintr-o școală din Paisley, Scoţia, potrivit mirror.co.uk.

Deși profesoara a negat acuzațiile, Consiliul Educațional General al Scoției au adus-o pe femeie în fața unei comisii disciplinare, vrând să o împiedice să mai profeseze.

Un alt elev a povestit pentru comisie că a prins-o pe profesoară în timp ce stătea goală pe adolescenta de 17 ani.

„Era în vacanța de vară, în luna iunie. Am intrat în cameră. O căutat pe C. și am deschis ușa. Am văzut-o pe  Elizabeth Smillie goală, deaspura ei. A fost incredibil de bizar”, povestește elevul martor.

Smillie era profesoară de muzică la o școală din Paisley. Ea este acuzată că a sedus minora și a întreținut în repetate rânduri relații sexuale cu ea în anul școlar 2011-2012.

Mai mult, profesoara i-ar fi trimis adolecentei numărul ei de telefon și a adăugat-o ca prieten pe pagina ei de Facebook. Femeia i-ar fi trimis mai multe mesaje explicite elevei sale.

Profesoara se confruntă cu patru acuzații de comportament necorespunzător față de un elev și poate fi eliminată din învățământ.

Sursă foto Paisley Daily Express WS.

 


FOTO EXCLUSIV/Vedetă rock în anii 70 și politician în anii 90, Doru Tufiș e din nou cap de afiș. Cântă într-un restaurant!


 

Close
Închide
  Close