MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 21:54

O profesoară din Tulcea ar fi avut o relație cu un elev cu handicap. Legătura nepotrivită, anchetată de Protecția Copilului

Distribuie

O profesoară din Tulcea ar fi avut o relație cu un elev cu handicap, aflat în grija unui centru de plasament. Legătura cu adolescentul de 17 ani ar fi continuat chiar și după ce femeia și-a dat demisia de la școala specială la care preda. Un angajat al centrului de plasament a făcut publice detaliile uluitoare ale relației care acum este anchetată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea.

Un adolescent de 17 ani, aflat în plasament, ar avea o relație cu o profesoară de la Școala Specială numărul 14 din Tulcea, după cum a menționat un angajat al centrului de plasament din Tulcea, notează observator.tv.

„Copilul se lăuda că se întâlneşte cu Mirela şi că face tot felul de lucruri greu de imaginat şi de înţeles. Din câte ştiu eu, profesoara nu mai lucrează la şcoală pentru că doamna director de acolo a sfătuit-o să-şi dea demisia, prin februarie, pentru a nu ieşi cazul la iveala. Însă ei tot se întâlnesc. Au fost văzuţi împreună prin diverse locuri din oraş', se arată în scrisoarea respectivă.

Relația dintre profesoară și elevul cu handicap ar dura de la începutul anului școlar, iar directoarea ar fi știut despre acest lucru

Sursa citată a mai spus că relaţia dintre profesoară şi elev ar dura de la începutul anului şcolar şi directoarea ar fi ştiut de acest caz.

„Relaţia durează de la începutul anului şcolar. Directoarea şcolii a protejat-o pe angajată, dar nu s-a gândit că face rău copilului. După ce a plecat profesoara de la şcoală, copilul povestea că directoarea îl chema în biroul ei şi discutau tot felul de lucruri legate de relaţia dintre el şi profesoara', se mai arată în scrisoare.

Cel care face afirmațiile halucinante susține că relația dintre elevul cu handicap și profesoară poate fi demonstrată prin mesajele luate din telefonul băiatului. Mai mult, profesoara i-ar fi scris adolescentului că îl iubește și i-ar fi dedicat chiar și poezii.

Mai mult, Gabriel Marinov, directorul DGASPC Tulcea, susține că elevul se bucura de o atenție specială din partea profesoarei cu care ar fi avut o relație.

„La nivelul Direcţiei am instituit măsuri pentru a realiza o anchetă. Am aflat acum din partea şefului de centru că existau elemente, nu neapărat de îngrijorare, dar de atenţie specială, fapt care i-a determinat pe lucrătorii centrului respectiv să se deplaseze la Şcoala Specială tulcea acolo unde învaţă elevii noştri să discute cu directorul instituţiei respective. Am înţeles că a avut loc o discuţie între şeful de centru, directorul şcolii numărul 14 şi doamna respectivă. Doamna profesoară a negat totul. Ea şi-a dat demisia de la şcoala specială în luna ianuarie', a declarat şeful DGASPC Tulcea, pentru news.ro.

Potrivit sursei citate, elevul are 17 ani şi este încadrat în gradul de handicap mediu. În cazul în care acuzațiile se vor confirma, reprezentanții DGASPC susțin că vor sesiza și Poliția.

Recent, directorul Liceului de Artă din Focşani, Diana Rozalia Tăicuţu, şi-a dat demisia, după un scandal sexual în care este protagonistul principal. Profesoara este acuzată că ar avea o relaţie intimă cu un elev de 19 ani, fotografii  în care ar fi cei doi fiind făcute publice pe reţele de socializare.


Citește și EXCLUSIV / Cine sunt sportivele din cauza cărora s-a închis Laboratorul antidoping de la București


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii