Mergi direct la conținut »
VIDEO VIRAL | O reporteriță a lovit un suporter cu microfonul după ce acesta a atins-o într-un mod indecent
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO VIRAL | O reporteriță a lovit un suporter cu microfonul după ce acesta a atins-o într-un mod indecent

VIDEO VIRAL | O reporteriță a lovit un suporter cu microfonul după ce acesta a atins-o într-un mod indecent

O reporteriță a lovit un suporter cu microfonul. În timp ce reporterița comenta victoria unei echipe în fața stadionului din Toronto, unul dintre suporteri i-a pus mâna pe fund. Reacția femeii a devenit virală pe internet. 

Maria Fernanda Mora intervieva fanii din afara stadionului Guadalajara, din Toronto, când unul dintre suporteri a îndrăznit să o atingă în mod indecent, potrivit thesun.co.uk.

Deși era în direct, reporterița s-a întors și a ripostat gestului nepotrivit, lovindu-l pe bărbat cu microfonul pe care îl ținea în mână.

După incidentul care a avut loc săptămâna trecută, Maria a fost atât lăudată, cât și criticată pentru reacția pe care a avut-o. Dar reporterița și-a luat apărarea și de această dată, declarând că nu regretă deloc decizia de a reacționa la gestul suporterului:

,,Inițial m-am gândit că se întâmplă asta pentru că era o foarte mare îmbulzeală și am continuat să vorbesc în camera. Tipul, încurajat de faptul că nu am reacționat, a continuat să mă atingă pe posterior. Am decis că trebuie să mă apar! Nu îmi regret deloc decizia!”, a spus Maria.

Femeia a mai spus că acest tip de agresiune se întâmplă în fiecare zi pentru mii de femei. Singura diferență este că ei i s-a întâmplat în direct la tv. Videoclipul cu reacția Mariei a devenit viral pe internet, adunând pe Youtube sute de mii de vizualizări.


ANALIZĂ: Trista realitate a Castelului Huniade din Timișoara. Cea mai veche clădire din oraș e de 12 ani în șantier


 

 

Close
Închide
  Close