De Ciprian Iana,

Florentina Burcea, o româncă în vârstă de 28 de ani, nu mai este de găsit. Conform Catania Today, Florentina a dispărut de două luni.

Rudele și prietenii tinerei au intrat în alertă în momentul în care au văzut că nu mai primesc nici un semn de viață de la Florentina.

Aceasta a fost ultima oară împreună cu un prieten în Catania și de atunci este de negăsit.

Rudele sunt convinse că Florentina nu a putut să plece din propra voință în Italia și cer ajutorul autorităților și a tuturor celor care pot da informații despre românca dispărută.

Florentina Burcea are un copil mic care a fost încredințat bunicii.

Florentina Burcea

O altă româncă plecată în Italia este de negăsit de mai bine de șase ani. Este vorba despre Florentina Nițescu.

Sora ei, Valentina Stoica, a trimis redației gazetaromaneasca.com un mesaj, precizând:

”Sora mea a dispărut din data de 23 ianuarie 2013. De atunci nimeni nu a mai văzut-o. Vă rog să publicați datele ei, poate cineva a văzut-o sau ne poate da informații.

M-am auzit ultima dată cu ea cu trei zile înaintea dispariției, tot ce am aflat e că s-a certat cu concubinul ei și, la ora două dimineața, a plecat de acasă. De atunci nu mai știe nimeni, nimic despre ea”.

Conform Valentinei Stoica, Florentina Nițescu a dispărut pe 23 ianuarie 2013 de la Albareto, o localitate situată în provincia Parma, din locuința în care trăia împreună cu un italian, Paolo De Vecenzo.

Florentina Nițescu

În vârstă de 33 de ani, Florentina se ocupa împreună cu concubinul său de gestionarea unei firme de pompe funebre.

Citeşte şi:

Cea mai mare bază de reparaţii aeronave din Sud-Estul Europei, la Otopeni. TAROM AEROTECHNICS ar trebui să aibă peste 1.000 de angajaţi, însă proiectul este abandonat

UPDATE | A fost găsită fata de 13 ani din județul Cluj, răpită de pe stradă de unchiul său de 27 de ani. Cei doi au fost audiați de polițiști

FOTOREPORTAJ | Trei luni după tragedia de la Caracal. Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile