În noaptea de 30 august, Souleymane T. din Mali, căruia îi fusese respinsă solicitarea de azi, a mers la o prostituată, românca Lica L. La finalul actului sexual, după ce i-a plătit femeii 50 de euro, bărbatul i-a pus acesteia o pernă peste gură și a strangulat-o până la moarte. A luat apoi banii și telefonul femeii și a plecat.

Două zile mai târziu, anchetatorii au reușit să-l identifice pe bărbatul asupra căruia au găsit telefonul româncei.

Polițiștii spun, însă, că bărbatul nu ar fi trebuit să se mai afle în Germania la momentul crimei, deoarece în urmă cu două luni i-a fost respinsă solicitarea de azil, dar din cauza procedurilor de deportare stufoase bărbatul nu a părăsit țara.

Souleymane T. a ajuns în Germania pe data de 30 martie și a depus cererea de azil o zi mai târziu in Heidelberg și a fost transferat în Regensburg pe 21 aprilie. Locuința în care stătea acesta alături de alți imigranți se afla peste drum de casa victimei sale.

Aplicația sa de azil a fot respinsă pe 20 iunie, la doar 3 luni după ce a intrat în țară. Dar nu a fost deportat. ”Din moment ce nu existau documente pentru deportarea sa, autoritățile germane au luat legătura cu cei din Republica Mali pentru a obține pașaportul bărbatului și a finaliza procedurile. La intrarea în țară el a prezentat o copie a certificatului de naștere, iar acest document nu era suficient”, a explicat un reprezentant al Guvernului pentru Bild.


Citește și: O gravidă s-a sinucis pentru că i s-a refuzat cezariana. Familia a fost cea care s-a opus procedurii


Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI