Mergi direct la conținut »
O româncă a fost alergată de poliţişti pe o autostradă din Germania. Femeia şi-a adus aminte după trei zile cine e
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O româncă a fost alergată de poliţişti pe o autostradă din Germania. Femeia şi-a adus aminte după trei zile cine e

O româncă a fost alergată de poliţişti pe o autostradă din Germania. Femeia şi-a adus aminte după trei zile cine e

O româncă a fost alergată de poliţişti pe o autostradă din Germania. Agenţii au alergat-o printre maşini, pentru a o prinde. Nu avea nici un act de identitate asupra ei şi nu a scos niciun cuvânt.

Duminică, poliţia germană a fost alertată că o femeie merge printre benzile autostrăzii A8, între Sttugart şi Degerloch, camioane şi autoturisme trecând cu viteze pe lângă ea.

Internată într-o clinică de psihiatrie din Stuttgart, femeia a vorbit după trei zile, miercuri, prima oară. Şi a spus doar un nume şi o adresă din România. Poliţiştii au contactat autorităţile române, care au confirmat identitatea femeii, o româncă de 40 de ani care, cel puţin în acte, are domiciliul în ţară, potrivit Observator.tv. Poliţia germană a precizat că deşi a fost identificată, românca va rămâne în spitalul psihiatric unde e internată atât cât vor considera medicii că e nevoie.

Citește și

Cât de sigure sunt cardurile contactless. Pot fi ”citite” cu un telefon mobil, dar le puteți apăra cu o carcasă de aluminiu

Close
Închide
  Close