O româncă a furat două chitare de 6.000 de euro, pe care le-a ascuns sub fustă

17 iulie 2017 16:03

O femeie însărcinată de etnie romă, originară din România, a ascuns două chitare electrice, în valoare de 6.000 de dolari, sub furtă. Femeia, care este însărcinată, a reușit astfel să iasă din magazin, relatează independent.ie.

Madelina Iancu (19 ani) şi soţul ei, Veniamin Răducanu (23 de ani) au furat cele două chitare electrice din magazine din Dublin, în două zile consecutive. Femeia a ascuns instrumentele muzicale sub fustă, după ce acestea au fost sustrase de soţul ei.

Prima oară cei doi români, care mai au un copil, au sustrat o chitară electrică Gibson Les Paul, în valoare de 2.999 de euro. A doua zi, ei au ales o chitară Warner, în valoare de 3.000 de euro, de la un alt magazin, potrivit tribunalului districtual din Dublin.


Citește și: EXCLUSIV/ Soţul Antoniei, chemat să dea declaraţii în procesul deschis de Alex Velea


Veniamin Răducanu, care a pretins că este interesat de muzică, a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru contribuţia sa la jaf, în timp ce sentinţa de şase luni de închisoare pentru Madelina Iancu a fost suspendată.

Cei doi români au fost identificaţi cu ajutorul camerelor de supraveghere. În ziua care a urmat celui dea-al doilea jaf, poliţia a descins la locuinţa lor cu un mandat de percheziţie, cei doi devenind violenți la vederea forțelor de oridne. Chitarele au fost descoperite în stare bună într-o încăpere a locuinţei.

Madelina Iancu şi Veniamin Raducanu au pledat vinovaţi de furt şi de rezistenţă împotriva poliţiei, la tribunalul Coolmine din Blanchardstown, Dublin. Cuplul, originar din România, s-a stabilit în Irlanda în luna februarie. Cei doi nu au mai fost condamnaţi până în prezent.


Citește și: EXCLUSIV/ 10.000 de euro ca să ucizi un singur exemplar. România este un paradis al acestui tip de vânătoare


Foto: Arhivă

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro