Mergi direct la conținut »
O femeie a intrat într-un bar din Maramureș, cu tot cu mașină. Patru oameni au fost răniți
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie a intrat într-un bar din Maramureș, cu tot cu mașină. Patru oameni au fost răniți

O femeie a intrat într-un bar din Maramureș, cu tot cu mașină. Patru oameni au fost răniți

Un grav accident rutier a avut loc în dimineața zilei de duminică, 30 decembrie, în jurul orei 06.00, pe Drumul Județean 193 (DJ193), în centrul localității Hideaga din județul Maramureș.

O tânără de 26 de ani, din Năpradea, județul Sălaj, care conducea autoturismul, nu a adaptat viteza într-o curbă, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit cu mașina într-un bar din localitatea Hideaga.

Șoferița și trei pasageri din autoturism, toți domiciliați în Năpradea, județul Sălaj, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Lângă femeie, pe scaunul din dreaptă față era soțul său, iar pe bancheta din spate era un alt cuplu, soț și soție, rude ale șoferiței.  În momentul producerii accidentului, nimeni nu purta centura de siguranță, relatează vasiledale.ro.

Tânără de la volan a fost testată cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu se află în stare de ebrietate. Polițiștii continuă cercetările, pentru a afla cauza exactă a accidentului.

Ieri, o șoferiță băută din Dolj a mers cu mașina, la propriu, „pe lângă drum, pe lângă gard”. A intrat în poarta unei case!

FOTO – someseanul.ro via Facebook Radare Maramureș


Citește și… INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”


 

Close
Închide
  Close