Mergi direct la conținut »
O tânără a fost găsită la 18 ani după ce a fost răpită. Ce reacție a avut când și-a aflat povestea
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O tânără a fost găsită la 18 ani după ce a fost răpită. Ce reacție a avut când și-a aflat povestea

O tânără a fost găsită la 18 ani după ce a fost răpită. Ce reacție a avut când și-a aflat povestea

Autoritățile americane au găsit o tânără răpită în urmă cu 18 ani, atunci când era doar un nou-născut. Kamiyah Mobley a fost descoperită într-o localitate din statul Carolina de Sud, iar femeia pe care a considerat-o mama ei a fost inculpată pentru răpire, relatează Daily Mail.

De Ioana Vochin,

Kamiyah Mobley, acum în vârstă de 18 ani, a fost răpită când era un bebeluș de Gloria Williams. Mai precis, se născuse de doar opt ore când a fost luată dintr-o maternitate, de femeia care s-a îmbrăcat în asistentă pentru a-și duce planul la capăt. Aceasta a condus trei ore – din Carolina de Sud până în Florida, pentru a răpi un copil, după ce suferise un avort spontan.

Kamiyah Mobley, când era doar un bebeluș

Cazul din 1998 a fost închis abia acum, după 18 ani. Autoritățile au primit recent un pont din partea unei persoane care și-a păstrat anonimatul. Așa au descoperit-o pe tânăra de 18 ani, care era născută în aceeași zi ca și Kamiyah Mobley. Autoritățile și-au dat seama că documentele au fost falsificate, iar ulterior au efectuat o probă ADN, care au confirmat identitatea tinerei.

La scurt timp, Kamiyah a aflat adevărul despre viața ei, în timp ce Gloria Williams, în vârstă de 51 de ani, a fost arestată și inculpată pentru răpire.

Gloria Williams, femeia care a răpit-o pe Kamiyah Mobley

Ulterior, într-o postare pe Facebook, tânăra de 18 ani i-a luat apărarea femeii care a răpit-o.

“Mama mea m-a crescut fără să-mi lipsească nimic. Nu este o infractoare”, a scris Kamiyah.

De partea cealaltă, familia biologică a primit cu mult entuziasm vestea că fata lor a fost găsită. Părinții ei chiar au reușit să vorbească puțin cu tânăra și ar urma să se întâlnească. Cu toate acestea, având în vedere că adolescenta este majoră, este decizia ei cum va proceda.

Close
Închide
  Close