Mergi direct la conținut »
O tânără de 20 de ani a rămas paralizată după ce și-a făcut un piercing la nas | FOTO Galerie foto
4imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O tânără de 20 de ani a rămas paralizată după ce și-a făcut un piercing la nas | FOTO

O tânără de 20 de ani a rămas paralizată după ce și-a făcut un piercing la nas | FOTO

Layane Dias, o tânără de 20 de ani, a paralizat după ce și-a făcut un piercing la nas.

În luna iulie a anului trecut, brazilianca Layane Dias era bucuroasă că  se pregătea să plece într-o excursie cu familia. Însă ce avea să se întâmple cu ea avea să-i dea viața peste cap.

A început să aibă dureri foarte mari de spate. A luat medicamente, însă durerile nu au trecut, Layane ajungând să nu-mi mai poată mișca picioarele și alte părți ale corpului.

În urma unui control la un neurochirurg, tânăra a aflat că contactase o bacterie numită Staphylococcus aureus.

„Medicul m-a întrebat dacă am avut vreo rană la nas sau ceva asemănător pentru că această bacterie pătrunde în corp prin orficiul nazal. Atunci mi-am amintit că îmi făcusem un piercing la nas în luna anterioară”, a povestit brazilianca.

Conform medicului care s-a ocupat de Layane, bacteria a ajuns în corpul acesteia din cauza piercingului, dat fiind că tânăra a sângerat în timpul intervenției. Avea o infecție în sânge.


Tânăra și-a amintit că după ce și-a făcut piercingul, nasul și s-a umflat și s-a înroșit, după care a avut febră și dureri de spate.

Layane a fost internată la un spital din capitala Braziliei, unde i s-a făcut morfină pentru a putea să scape de dureri. Tratamentul însă i-a provocat halucinații, motiv pentru care s-a decis întreruperea acestuia.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Medicul care a operat-o pe braziliancă, Oswaldo Riberto Marquez, a afirmat că deși cazurile sunt foarte rare, se poate ca un pacient să rămână paralizat din cauza unui piercing. De asemenea, el a afirmat că nu a mai întâlnit un astfel de caz în cei 15 ani de eperiență a sa ca medic.

În urma operației la măduva spinării, Layane a scăpat de dureri, iar acum cea mai mare dorință a sa este să meargă din nou.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close