MENIU CAUTĂ

O tânără din Constanța a pus la cale un plan pentru a-și tâlhări sora!

Distribuie

O tânără din Constanța a vrut să-și prădeze sora și, ca ea să nu fie bănuită, a pozat și ea în victimă. Mai mult, a mai luat o prietenă, pe care a pus-o să joace și ea rolul victimei.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat patru tineri, două fete și doi băieți, cu vârste între 15 și 21 de ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptei, a anunțat ziuadeconstanta.ro.

La data de 25 ianuarie a.c., ora 21.40, cei doi băieți au fost observați de un bărbat (martor în cauză), în vârstă de 31 de ani, din Constanța, la scurt timp de la producerea faptei, care a sesizat evenimentul prin 112. Imediat, o patrulă a Secției 2 s-a deplasat la fața locului unde a identificat doi băieți, suspectați că au participat la comiterea unei tâlhării asupra a trei fete, pe care le-ar fi deposedat de telefoanele mobile și de un portofel.

Sora va fi judecată pentru complicitate la tâlhărie

Întrucât în declarațiile celor doi băieți, dar și a celor trei fete (care pozau în victime), existau foarte multe contradicții și necorelări, polițiștii au extins cercetările pentru stabilirea cu exactitate a producerii evenimentului respectiv.

S-a stabilit faptul că între cei doi băieți și două dintre fete a existat un plan dinainte stabilit, prin care aceștia au înscenat tâlhăria asupra celei de-a treia fete, soră cu una dintre autoare, singura persoană vătămată în cauză.

Cei patru autori au recunoscut faptele, prejudiciul (un telefon mobil) fiind recuperat în totalitate, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată (autor băiatul de 18 ani), instigare la infracțiunea de tâlhărie calificată și mărturie mincinoasă (sora persoanei vătămate, de 20 de ani) și complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată (băiatul de 15 ani și fata de 21 de ani).


Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

Citește mai multe despre talharie pe Libertatea.

Comentarii