MENAJ UŞOR
Romarose International GmbH Se caută persoane responsabile şi serioase, cu studii medii, politicoase şi muncitoare. Programul este flexibil.

Operator Interviu AD CONSULTING
AD Consulting este o firmă de cercetare de piaţă şi consultanţă care angajează operatori de interviu. Aceştia trebuie să aibă disponibilitatea de a realiza chestionarele pe teren, prin abordarea directă a oamenilor, respectând un pas statistic. Candidaţii trebuie să dea dovadă de perseverenţă, comunicativitate, spirit de iniţiativă.

Casier Cora Lujerului (S.C. Romania Hypermarche S.A.)
Lanţul de hipermarketuri se numără printre deschizătorii pieţei de retail din România. Cora oferă persoanelor ce doresc să-şi construiasca o carieră un mediu de lucru profesionist şi posibilităţi de promovare. Candidaţii trebuie să fie persoane orientate către client, amabile, şi responsabile. Experienţa anterioară pe un post similar nu este necesară.

Broker Imobiliar
Candidatul trebuie să fie o persoană dinamică, creativă, responsabilă, serioasă şi foarte ambiţioasă. Trainerii companiei îl vor învăţa cum să devină cât mai competitiv în domeniu şi vor oferi sprijin şi consultanţă specializată ori de câte ori angajatul va avea nevoie. (Asociat Independent)

Alt video cu mesaj obscen adresat femeilor de către asistentul universitar de la „Nicolae Titulescu”. Înainte să predea la Drept, a fost consilier în Ministerul de Interne
Recomandări
Alt video cu mesaj obscen adresat femeilor de către asistentul universitar de la „Nicolae Titulescu”. Înainte să predea la Drept, a fost consilier în Ministerul de Interne

Interior Designer – Stefels Design
Candidatul trebuie să fie absolvent sau în curs de absolvire a studiilor de arhitectură şi/sau urbanism, să aibă minimum un an de experienţă în proiectare şi cunoştinţe avansate de Archicad, Acad. Trebuie să aibă capacitatea de a lucra şi comunica cu beneficiarii şi colaboratorii, să cunoască normele tehnice şi juridice necesare în procesul de proiectare şi să fie eficient în comunicare şi în luarea deciziilor.

Lucrător comercial – Burger King
Funcţia de lucrător comercial reprezintă prima treaptă ierarhică în cadrul companiei şi presupune lucrul pe fiecare zonă din restaurant, munca în echipă şi, de asemenea, contactul permanent cu clienţii

Redactori/Traducători EcoMagazin
EcoMagazin este un proiect de informare şi de educare ecologică. Doritorii trebuie să demonstreze spirit de observaţie, capacitate de analiză şi sinteză. De asemenea, este vital să aibă cunoştinţe temeinice de limba română, iar cunoaşterea unei limbi străine este un atu.

 Medici/Nutriţionişti Interactiv Business SRL
Centru de relaxare, remodelare şi înfrumuseţare corporală şi cosmetică angajează specialişti în dietă (nutriţie), homeopatie, fitoterapie, medicină alternativă. Candidaţii trebuie să fie persoane dinamice, joviale, cu studii de specialitate.

ANALIZĂ. Transporturile, ministerul dorit atât de PSD, cât și de PNL la rocada din mai. Care sunt mizele din spatele jocurilor de culise
Recomandări
ANALIZĂ. Transporturile, ministerul dorit atât de PSD, cât și de PNL la rocada din mai. Care sunt mizele din spatele jocurilor de culise

Asistent Comercial PERFORM Resurse Umane
Agenţie de recrutare având drept clienţi mari companii multinaţionale din Bucureşti. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare, cunoştinţe avansate de limba engleză, bune cunoştinţe PC, o bună capacitate de organizare şi lucru în echipă, atenţie sporită.

Distribuitor Presă MH MEDIA SOLUTION SRL
Este un job într-o agenţie de publicitate (marketing direct) şi organizare de evenimente. Locul de muncă presupune vânzarea şi abonamente pentru reviste de dezvoltare personală în sistem de colaborare. Candidatul trebuie să aibă studii medii sau superioare, să fie o persoană dinamică, responsabilă şi ambiţioasă.

Operator IT www.1a-service.ro
Candidatul trebuie să fie competent în domeniul IT, să fie responsabil şi ambiţios. Programul este flexibil, angajatul putând lucra acasă. Compania oferă un pachet salarial atractiv.

Assitant Manager pentru Germania
Romarose International GmbH Compania are ca principal scop dezvoltarea proprietăţii, investiţia şi producerea de bunuri. Candidaţii trebuie să aibă studii medii sau superioare, să cunoască limba germană, să aibă bune abilităţi de organizare şi secretariat, să cunoască sistemele de operare PC şi să stăpânească noţiuni de contabilitate primară.

Inteligența artificială ca bun public global. Ce pot face autoritățile, școala și societatea civilă pentru a ne pregăti pentru ce urmează?
Recomandări
Inteligența artificială ca bun public global. Ce pot face autoritățile, școala și societatea civilă pentru a ne pregăti pentru ce urmează?

Plane Tickets Reservation Agent Competence Call Center SRL
Firma ocupă unul din primele locuri în rândul companiilor care operează în domeniul call center din Europa. Candidatul trebuie să cunoască foarte bine limba italiană, să comunice foarte bine cu clienţii, să fie flexibil şi responsabil.

Agent Vânzări Astinvest Com SRL
DevStudio este o agenţie care oferă servicii de identitate de marcă şi corporaţie, design web şi de interfaţă soluţii web şi comerţ electronic, sisteme de management al conţinutului, strategie de comunicare online şi offline, soluţii de comunicare prin SMS pentru afaceri, aplicaţii de business şi management, aplicaţii software personalizate, interactive media. Candidaţii trebuie să aibă studii medii/superioare, experienţa în vânzări constituie un avantaj.

Agent vânzări BioLogic Trading SRL
Este o fimă importatoare de maşini prelucrări mecanice. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare, să fie buni cunoscători ai limbii engleze şi experienţa în vânzări constituie un avantaj. Se oferă salariu atractiv şi bonusuri salariale.

Redactor Revistă online în domeniul turismului Zygoptera
Communication este o agenţie de comunicare ce are servicii complete în publicitate şi în relaţii publice, cu activitate în întreaga ţară şi în străinătate. Candidatul pentru acest job trebuie să aibă o plăcere nebună pentru călătorii, să fie dornic de a cunoaşte şi de a explora, să aibă voinţă de afirmare.

Operator call center limba italiană NORO CONSULTING SERVICES SRL
Candidatul trebuie să aibă studii medii sau superioare, să ştie limba italiană la nivel mediu sau avansat şi să aibă disponibilitatea de a lucra în weekend, pentru care se oferă alte zile libere.

Contabil Eurojobfinder
Candidatul trebuie să aibă experienţă în contabilitate de minimum 3 ani, să aibă cunoştinţe despre programele specializate WinMentor, CIEL, Wizcount sau contabSQL, bune cunoştinţe de limbă engleză, cunoştinţe solide ale legislaţiei şi procedurilor financiare române.

Reprezentant vânzări cărţi Editura Tritonica
Editura a apărut acum 15 ani. Candidatul trebuie să fie responsabil, serios, cu o fire dinamică şi extrem de comunicativ.

Designer, Grafician, Tehnoredactor KA International
Printre cerinţele job-ului se numără prelucrarea imaginilor şi realizarea graficii pentru bannere, pliante, afişe, flyere etc. Candidatul trebuie să fie creativ, dar responsabil, capabil să respecte termenele de finalizare ale unui proiect.

Internship HR Egv Recruiting
Egv Recruiting este o companie de selecţie şi plasare a forţei de muncă. Se caută studenţi sau proaspăt absolvenţi de Ştiinţe Economice, Limbi, Psihologie sau Medicină. Trebuie să cunoască limba bulgară. Cunoaşterea limbii germane constituie un avantaj. Candidaţii trebuie să aibă solide cunoştinţe de Microsoft Office şi Internet. Salariul este competitiv, programul flexibil şi mediul de lucru modern.

Reprezentant vânzări Paylogic People
PayLogic People face parte din grupul PayLogic, dezvoltându-se ca o urmare firească a experienţei acumulate în cele mai variate şi complexe situaţii de business. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare finalizate, să dovedească bune cunoştinţe operare PC (MS Office).

Secretară HRzone.ro
Candidatele trebuie să dovedească următoarele calităţi şi aptitudini: amabilă, ospitalieră, inteligentă şi cu abilităţi de comunicare. Să fie o fire dinamică, organizată, să aibă capacitate de lucru în echipă şi să cunoască limba engleză la nivel conversaţional.

Agent Vânzări Eurohonig-Bee Vital SRL
Persoane cu bune abilităţi de comunicare, energice, hotărâte să se afirme. Se caută candidaţi cu studii medii şi superioare. Aceştia trebuie să fie dinamici, persuasivi şi buni negociatori. Se oferă salariu atractiv şi bonusuri.

Broker pe piaţa de asigurări (viaţă, non-viaţă, RCA, CASCO, pensii private, asigurări obligatorii) Broker pe piaţa de asigurări implică vânzarea de asigurări, de orice formă, de la pensii private, la asigurări de viaţă, asigurări obligatorii RCA, asigurări obligatorii pentru locuinţă, CASCO, malpraxis şi altele. Pe lângă salariu, angajaţii primesc bonusuri şi comisioane.

Colaborator reprezentant vânzări Petrecerea Ta – SC Mediashow SRL
Candidaţii trebuie să fie buni organizatori, să aibă o fire dinamică şi întreprinzătoare, să dovedească bune abilităţi de relaţionare şi de comunicare. Printre responsabilităţile angajaţilor se numără crearea şi dezvoltarea de relaţii cu potenţiali clienţi, menţinerea contactului cu aceştia şi dezvoltarea unor noi colaborări.

"Mâncarea e dezgustătoare, oamenii pot să te ucidă, iar femeile sunt ca porțelanul". Țara din Europa care a îngrozit-o pe soția lui Angel Di Maria
GSP.RO
"Mâncarea e dezgustătoare, oamenii pot să te ucidă, iar femeile sunt ca porțelanul". Țara din Europa care a îngrozit-o pe soția lui Angel Di Maria
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Ce avere are Victor Pițurcă, de fapt! Afacerile neașteptate din care a făcut bani
Playtech.ro
Ce avere are Victor Pițurcă, de fapt! Afacerile neașteptate din care a făcut bani
Cum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc la 8 luni. Ce se observă în poza cu micuțul Liam
Viva.ro
Cum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc la 8 luni. Ce se observă în poza cu micuțul Liam
Ce salarii câştigă şoferii în România. Cine poate ajunge la 14.000 de lei pe lună
Observatornews.ro
Ce salarii câştigă şoferii în România. Cine poate ajunge la 14.000 de lei pe lună
Un bărbat devenit mai bogat după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut, a aflat că a câștigat la pariuri online
Știrileprotv.ro
Un bărbat devenit mai bogat după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut, a aflat că a câștigat la pariuri online
Experții în securitate au lansat alerta. Dacă primește aceste mesaje pe Facebook Messenger, nu le răspunde niciodată
FANATIK.RO
Experții în securitate au lansat alerta. Dacă primește aceste mesaje pe Facebook Messenger, nu le răspunde niciodată
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Orangesport.ro
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Horoscop 30 ianuarie 2023. Leii au șansa de a obține un control mult mai bun asupra propriilor gânduri și de a le coordona mai bine
HOROSCOP
Horoscop 30 ianuarie 2023. Leii au șansa de a obține un control mult mai bun asupra propriilor gânduri și de a le coordona mai bine
S-a lansat primul Centrul de Medicină a Stilului de Viață – Better Me. Cum te poate ajuta și unde se află
PUBLICITATE
S-a lansat primul Centrul de Medicină a Stilului de Viață – Better Me. Cum te poate ajuta și unde se află