Mergi direct la conținut »
Adriana Nedelea LA FIX | Cum și-a șters urmele ucigașul din Gura Șuții
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adriana Nedelea LA FIX | Cum și-a șters urmele ucigașul din Gura Șuții

Adriana Nedelea LA FIX | Cum și-a șters urmele ucigașul din Gura Șuții

Cetățeanul olandez suspectat că ar fi omorât-o pe Mihaela Adriana Feraru a spălat mașina pe care o închiriase. În acea mașină, Mihaela Adriana și-ar fi trăit ultimele clipe.

A făcut asta înainte ca anchetatorii să ajungă la el și să-l întrebe care a fost motivul pentru care se afla în Gura Șuții exact când a dispărut fata de 11 ani.

UPDATE. Ion Fieraru, tatăl fetiței, spune că își aștepta fetița de la școală în fiecare zi, mai puțin în ziua fatidică. Bărbatul spune că nu a fost înștiințat oficial de polițiști cu privire la mersul anchetei, ci doar primarul localității i-a dat detalii.

„Până acum nu a venit nimeni să ne spună nimic. Primarul da, dar Poliția nu. Ne-a spus că este un străin din Olanda și că a venit cu mașina a făcut ture prin comună și a văzut-o singurică, a bagat mâna în ea și a luat-o.

Trebuia să vină de la școală până în 5 jumătate, vineri. S-a dus mama ei cu bicicleta când a văzut că nu vine, dar școala era închisă. S-a întors acasă, iar apoi am plecat eu cu bicicleta să o caut pe la prieteni, colegi, e copil, putea să meargă să se joace. Nu am găsit-o.

Puțin înainte de ora 19 am sunat la Poliție. Polițiștii s-au implicat, au căutat peste tot, chiar și noaptea. Da, au fost și pe câmpul unde a fost găsită, am fost și eu cu câțiva băieți. A fost găsită în altă parte, nu unde am căutat-o noi. Până la urmă au găsit-o cu elicopterul și spuneau că au găsit-o într-un celofan.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României
Recomandări

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

 

Niciodată nu a întârziat, nu a lipsit de acasă. Era un copil foarte cuminte.

La noi în comună nu s-a întâmplat așa ceva

Să vedem ce ne spun polițiștii. Să vedem ce se va rezolva.

Maria Andrieș, reporter special Libertatea: Primarul și sătenii cred că olandezul a avut un complice în sat, o așa faptă nu se face la întâmplare. Primarul a discutat asta cu un magistrat din satul vecin. Procurorii nu mai desfășoară acum cercetări în comună, familia așteaptă trupul fetiței pentru înmomântare. Se pare că olandezul ar mai fi fost văzut de 5-6 ori prin zonă, spune un sătean.

Informația, despre stergerea urmelor din mașină de către suspect a fost furnizată în exclusivitate de jurnalista Libertatea Adriana Oprea, și pune într-o lumină nouă cazul răpirii și uciderii Mihaelei și mai ales dezvăluie portretul asasinului.

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus
Recomandări

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus

 

Urmăriți VIDEO cu intervenția Mariei Andrieș în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX:

Adriana Oprea, jurnalistă de investigații Libertatea. „Din câte știu eu, acesta ar fi primul caz cu un pedofil străin care a acționat în România”.

Un tip calculat, rece, care nu acționează impulsiv, ci mai degrabă ca un vânător feroce, care știe cum și când să aatace. Care își alege victimele, apoi șterge urmele și vorbește senin și cu poliștii. Iar la sfârșit, părăsește țara.

Adriana Oprea, jurnalistă care scrie de 15 de ani despre copiii dispăruți, spune că 74% dintre victime, conform FBI, sunt ucise în primele 3 ore de la răpire.

Urmăriți VIDEO cu intervenția Adrianei Oprea în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX:

Close
Închide
  Close