MENIU CAUTĂ

Adriana Nedelea, LA FIX: O jurnalistă amenințată cu moartea, un ministru remaniat

Distribuie

Jurnalista Emilia Șercan susține că a fost amenințată cu moartea. Mesajul a fost primit pe telefon și ar avea legătură cu demersurile jurnalistei privind deconspirarea plagiatelor de la Academia de Poliție.

În emisiunea Adrianei Nedelea, jurnalista a precizat că a publicat zeci de materiale, peste 20 de anchete, strict legate de teze de doctorat plagiate, dar sunt și multe alte anchete referitoare la relațiile și complicitățile din sistem și cum a fost posibil ca în România să existe mii de teze de doctorat plagiate, multe dintre ele ale unor oameni care lucreaza pentru statul român și care primesc o indemnizație pentru că dețin titlul de doctor, consistentă, de 950 de lei/luna.

Citește declarațiile făcute de Emilia Șercan despre mesajul primit.

Tot în emisiunea „Adriana Nedelea LA FIX”, reporterul Libertatea Valentina Postelnicu a dat pentru ultimele vești de la CEX-ul PSD, care a votat retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader.


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea. 


Citește și: 

Jurnalista Emilia Șercan, amenințată cu moartea. A dezvăluit rețeaua de plagiat de la Academia de Poliție. Mesajul de amenințare

UPDATE | A început Comitetul Executiv Naţional al PSD, cu o întârziere de o oră. Dăncilă, despre remanierea lui Tudorel Toader: „Suntem Guvern politic”

Citește mai multe despre Adriana Nedelea pe Libertatea.

Comentarii