MENIU CAUTĂ

(P) Creativitate de la cele mai mici vârste

Distribuie

Dacă îți dorești un copil creativ, oferă-i jocuri și jucării amuzante dar inteligente, adecvate vârstei sale, unele care să-i lărgească orizontul, bineînțeles în deplină siguranță.

Și astfel de produse oferă gama Micul Artist, care pune la dispoziție tot cel le trebuie copiilor cu vârsta peste 3 ani pentru a-și da frâu liber imaginației. De la seturi de pictat, de desenat şi de modelat, până la structuri de asamblat, figurine din mărgele, colaje ori şabloane de colorat cu spray.

Măsuța cu activități  de la Micul Artist îi oferă copilului tot ce-i trebuie ca să învețe să citească, să socotească, să picteze și multe altele, savurand fiecare porție de joacă.

Setul include tabliță dublă de scris (cu markerul pe o parte și creta pe alta) magnetică, plus instrumente, litere, cifre și accesorii pentru desenat și scris.

Pentru dezvolarea dexterității, a îndemânării și simțului artistic, e foarte potrivita Roata olarului, care permite micilor meșteri să modeleze, că sculpteze și să decoreze vasele creație proprie.

Foarte amuzante sunt Discurile creative Micul Artist cu șabloane de desenat. Copilul alege un disc de plastic, îl monteaza în suport, apoi desenează urmarind cu vârful cariocii marginea formei respective. Iar la final colorează desenul cu cariocile incluse.

Crezi că ai un mic pictor în devenire? Oferă-i copilului Primul meu set de pictură. Acesta include bureței, vopsea, pensulă, șort și tăviță, așa că poate începe imediat să-și pună ideile în practică.

Ceva mai complex este setul Micul Artist Modelează și pictează prințese, pentru că include toate materialele și accesoriile necesare să modelezi o prințesă din ipsos (turnat în matriță), pe care o poți picta ulterior.

Dacă încă nu ai aflat ce talent ascunde copilul tău, dăruiește-i Butoiașul artisului , un set care conține toate cele necesare să creeze orice: colaje, desene, figurine diverse, accesorii din carton decupat și multe alte proiecte.

Cu răbdare și jucării adecvate, poți stimula imaginația și dexteritatea copilului tău. Descopera in magazinele Noriel sau pe www.noriel. ro și alte seturi de creație!

Comentarii