MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 15:17

(P) 5 garantii pe care le ofera firmele de mutari mobila

Distribuie

Procesul de mutare nu este niciodata unul usor. Acesta implica o multime de activitati care pot da dureri de cap si de spate. Dat fiind faptul ca nu ne mutam in fiecare zi, foarte multi oameni considera ca pot duce procesul unei mutari mobile la bun sfarsit, fara a avea nevoie de ajutor. Rezultatele insa, demonstreaza contrariul.

Cei care doresc sa economiseasca timp, bani si doze importante de stres, este bine sa apeleze la o firma profesionista de transport mobila. Conform celor de la moveout.ro, aceste firme reusesc sa ofere servicii din ce in ce mai complexe care nu se rezuma doar la transport, iar cel mai important aspect al unei colaborari cu o astfel de firma este garantia.

Care sunt cele mai importante garantii pe care le ofera firmele de mutari mobila?

  • Garantie propriu-zisa pentru produsele pe care le transporta. Majoritatea firmelor de transport mobila au un contract cu un asigurator, care plateste eventualele pagube din timpul transportului. In felul acesta, chiar si atunci cand produsele transportate sunt foarte voluminoase sau fragile, in cazul unui incident paguba va fi platita.
  • Garantia faptului ca beneficiarul nu va avea febra musculara cateva zile. Procesul de debarasare mobila, demontare, mutare si montare in noua locatie poate sa fie extrem de solicitant pentru o persoana care nu este obisnuita cu un stil de viata atat de activ. Cei care nu doresc sa aiba febra musculara cateva zile sau chiar sa aiba probleme serioase cu spatele, este bine sa se orienteze spre o firma specializata.
  • Garantia unor solutii optime pentru mutarea pieselor foarte grele si mari. Orice proiect de mutare implica un plan bine pus la punct. Majoritatea firmelor care se ocupa de transport preiau proiectul si gasesc cele mai bune solutii pentru procesul de mutare. In felul acesta, chiar daca trebuie carat un dulap din lemn masiv de la etajul 10 sau pana la etajul 10, intr-o scara fara lift, solutiile sunt acolo.
  • Garantia protectiei pieselor fragile. Un alt mare avantaj al firmelor care se ocupa de transport mobila este faptul ca protejeaza piesele fragile. Acestea vin cu accesorii cum ar fi foliile cu bule de aer si impacheteaza toate piesele fragile intr-un mod care sa indeparteze pe cat posibil pericolul. In cazul mutarii in regim propriu, foarte multe piese fragile ajung sa fie distruse.
  • Garantia unui transport cat se poate de rapid. Rapiditatea este un alt punct forte. De cele mai multe ori, gratie numeroaselor masini din dotare, firmele de transport mobila pot sa duca intregul proces la bun sfarsit in doar o singura zi si chiar in doar un singur proces de transport.

Cei care apeleaza la profesionisti, indiferent care este serviciul de care au nevoie, pot economisi timp si bani. Este adevarat ca pare mai ieftina actiunea in regim propriu, insa la sfarsit majoritatea oamenilor ajung la concluzia ca nu este.

Comentarii