Profită de cele mai bune oferte de la Europa Travel, turoperator low-cost din România, și alege un circuit exotic de 12 zile în China cu oprire în cele mai importante locuri ale țării de la Beijing la Shanghai, XIan, Macao și Hong Kong.

Marele Zid Chinezesc și Orașul Interzis, simboluri iconice

Atunci când descoperi China o părere universală pe care o aprobă tacit turiștii este aceea că dacă nu ai ajuns la Marele Zid Chinezesc nu poți să spui că ai vizitat această țară fabuloasă … Cel mai lung zid din lume, monument antic unic din patrimoniul UNESCO, este un exemplu desăvârşit de arhitectură defensivă, care oferă în plus şi peisaje uluitoare asupra împrejurimilor luxuriante. Împodobit cu numeroase turnuri de observare, unele construite încă din secolul VII î.Hr., zidul se mândreşte cu o înălţime de şase-opt metri, fiind înălţat pe alocuri chiar până la 16 metri.

Un alt simbol de seamă al Chinei, pe care vei putea să-l descoperi în cadrul circuitului de la Europa Travel, este Oraşul Interzis, cunoscut şi sub numele de Palatul Imperial, poziţionat în centrul oraşului Beijing, construit între anii 1406 şi 1420 ca reşedinţă pentru 24 de împăraţi Ming şi Qing, unde odinioară oamenilor „obişnuiţi” le era interzisă intrarea. Acoperind circa 72 de hectare şi protejat de ziduri de 10 metri, complexul cuprinde 980 de clădiri cu 9999 de camere, conform legendelor promovate de agenţii de turism. La fiecare pas vei putea admira faimoasele acoperişuri de aur proiectate în stilul unic chinezesc, pictate în roşu şi galben.

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra
Recomandări

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra

Locațiile de top ale Chinei

Dacă Beijing, capitala Republicii Populare Chineze, adăposteşte simboluri de seamă ale ţării, inclusiv Piaţa Tiananmen, cea mai mare din lume, Templul Cerului, cel mai mare altar din ţară, Palatul de Vară, cea mai bine conservată grădină regală din China, sau Mausoleul Împăraţilor Dinastiei Ming, nici celelalte oraşe importante nu se lasă mai prejos. Descoperă în turul tău de 12 zile și alte locuri impresionante din China, grație ofertelor speciale de vacanță ale turoperatorului low-cost.

Descoperă în Shanghai, cel mai mare oraş din China, muzee de clasă mondială, temple vechi, dedicate lui Buddha, pagode tradiţionale, grădini impresionante decorate cu pavilioane, lacuri şi poduri. De asemenea, fermecătorul Hong Kong este o destinaţie foarte potrivită pentru cei care doresc să surprindă o fărâmă din cultura şi istoria Chinei, într-un amestec deosebit de vechi şi nou. Locul ideal pentru cumpărături de lux, Hong Kong te întâmpină cu plaje spectaculoase, sate pescăreşti tradiţionale, clădiri moderne impresionante și temple budiste.

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Circuit China – Hong Kong

Tarif: 2199 Euro/persoana12 zile (3 nopti in Beijing, 1 noapte tren, 1 noapte in XIan,  2 nopti in Shanghai, 3 nopti in Hong Kong) cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*-4*, transport avion, bilete de avion  XIan-Shanghai si Shanghai – Hong Kong, tururi cu autocar prevazute in itinerariu, ghid local, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO
GSP.RO

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense