MENIU CAUTĂ

(P) Îmbracă-te cu stil! Ghid de asortare a pantalonilor

Distribuie

Oricât de bine am arăta purtând o fustă sau o rochie care ne pune în evidență formele, nimic nu se compară cu sentimentul de a îmbrăca o pereche de pantaloni care ne vin ca turnați! Probabil una dintre cele mai bune idei pe care le-ar fi putut avea un creator de modă este chiar aceea de a realiza pantaloni și pentru femei, nu doar pentru bărbați. Astfel, pantalonii au devenit o piesă statement în garderoba doamnelor și sunt disponibili într-o diversitate de croiuri, culori și modele. Astăzi îți prezentăm un ghid al alegerii și asortării pantalonilor, pentru a te îmbrăca mereu cu stil!

Pantalonii Cropped

Pantaloni ¾ , Capri sau Cropped sunt cele trei denumiri utilizate pentru acel model de pantaloni care au devenit un adevărat trend în rândul femeilor de orice vârstă. Pantalonii cropped pot varia din punct de vedere al croiului, astfel că în magazine găsim adesea pantaloni țigaretă, stil harem, sau drepți.

În timp ce pantalonii țigaretă pot fi purtați cu balerini și cu tocuri mari (mai ales dacă ești posesoarea unor glezne subțiri!), cei în stil harem sau bufanți se pretează mai degrabă sezonului cald și se pot combina cu sandale cu toc sau cu talpă joasă ori cu papuci. Pantalonii drepți se asorteaza cel mai bine cu pantofi Oxford.

Pantalonii Cargo

Pantalonii Cargo sunt ușor de recunoscut după nuanțele de verde și maron în care se regăsesc, dar și după buzunarele de mari dimensiuni. Este de preferat să îi eviți dacă ai ceva kilograme în plus în zona șoldurile deoarece ei adaugă volumetrie în această parte a corpului. Ei sunt potriviți pentru a fi purtați în ținutele casual, cu pantofi sport. Din punct de vedere cromatic, mixurile norocoase în care poți integra pantalonii Cargo sunt formate alături de: nuanțe de roz pal, negru, alb, roșu, bej, gri.

Leggins

Acest stil de pantaloni poate fi considerat un model hibrid între clasicii jeanși și colanții obișnuiți. Pentru că imită foarte bine blugii, din punct de vedere al designului, dar au o textură elastică, foarte lejeră, ei pot fi purtați atât în combinațiile vestimentare de stradă dar și la școală sau la serviciu. Versatilitatea lor permite asocierea cu aproape orice tip de încălțăminte, mai puțin cu cizme elegante. Acest tip de îmbrăcăminte merită să se regăsească în garderoba oricărei femei, așă că grăbește-te și descoperă ofertele pentru pantaloni de damă de la InPuff!

Pantalonii cu bretele

Pantalonii cu bretele, cu plastron sau salopetele, așa cum se numesc ei în vocabularul popular au fost folosiți inițial drept pantaloni de fermă și ca ținută ideală pentru femeile gravide. Înainte, acest model de îmbrăcăminte mai era cunoscut și sub denumirea de ”Dungaree”.

Astăzi, salopeta este o piesă vestimentară foarte populară datorită gradului de confort pe care îl oferă. Poartă pantalonii cu bretele când mergi la cumpărături, în drumeții sau când te plimbi prin parc. Asortează-i cu pantofi sport, botine cu toc, ghete sau bocanci.

Comentarii