MENIU CAUTĂ
24 Iul. 2018 17:34

(P) Motive pentru care balanța se inclină în favoarea mobilei la comandă

Distribuie

Vine un moment în viață în care schimbarea look-ului sau a garderobei nu mai sunt suficiente pentru tine. Asfel, cauți să faci alte îmbunătățiri substanțiale, iar primul lucru pe care îl sesizezi este modul în care este mobilată locuința. Trăiești zi de zi în ea și totuși, acum, mai mult ca niciodată are nevoie de modificări mai mici sau mai mari, de investiții de durată.

Să cumpăr sau să fac mobilier la comanda Bucuresti de la Promobila.com? Iată prima întrebare care apare atunci când ești la începutul procesului de remobilare a casei. Și primul instinct ar fi să optezi pentru prima variantă, deoarece pare o soluție mai comodă și aparent mai potrivită.

Sunt situații în care, într-adevăr, achiziționarea unui mobilier gata făcut reprezintă una dintre cele mai inspirate soluții. Se aplică asta de obicei atunci când locuiești într-o casă spațioasă care nu ridică obstacole de amenajare. Pentru restul cazurilor însă, alternativa mobilierului la comandă îți poate aduce mai multe beneficii. În rândurile următoare sunt prezentate câteva dintre avantajele cu care vine la pachet mobila realizată la comandă.

O poți proiecta în funcție de spațiul avut la dispoziție

Unul dintre cele mai frecvente impedimente se referă la dimensiunile mobilierului care nu corespund cu suprafața pe care dorești să o mobilezi. Astfel, mobila este prea mare sau prea mică. Ce-i drept, există anumite tipuri de spații care te pun în dificultate atunci când dorești să le amenajezi. Este vorba despre încăperile cu formă atipică sau cu înălțimi reduse, băile de la mansardă, tavanul înclinat, camerele cu grinzi, căpriori sau stâlpi de susținere, dar și spațiile deschise care înmagazinează mai multe funcțiuni. Dacă te regăsești în vreunul dintre cazurile enumerate, atunci, mai mult ca sigur este mai potrivit să alegi mobilier la comandă București de la Promobila, realizat în concordanță cu spațiul avut la dispoziție.

Profită de punctele „moarte'

Un mobilier standard ignoră caracteristicile unei camere și nu ține cont de elementele de decor. Dacă îți dorești să valorifici spațiul de care dispui, cu ajutorul unei firme specializate ai șanse maxime să acoperi toate spațiile „moarte' precum colțurile camerei sau porțiunea de deasupra hotei. Astfel, ai posibilitatea să îți mărești și zona de depozitare.

Maschează elementele inestetice

Cel mai adesea centrala termică nu beneficiază de o cameră specială, situație exclusă mai ales când vine vorba de un apartament de bloc. Mai mult ca sigur centrala nu este o piesă agreabilă în decorul casei. Astfel, ce îți rămâne de făcut? Soluția vine tot de la Promobila.com, deoarece poți cere realizarea unor corpuri de mobilier suplimentare, care să ascundă centrala termică și alte elemente care nu aduc niciun plus ambientului.

Se pliază 100% pe gustul tău

Rezistentă, aspectuoasă, de calitate, în culorile preferate – acestea sunt calitățile care nu reușesc să definească în mod simultan un mobilier din magazin. Este posibil să te atragă designul, însă materialul stă sub semnul întrebării. Poate că te satisfac și materialul și designul, însă culoarea lasă de dorit. Nu are rost să faci compromisuri dacă ai la îndemână o altă variantă, mobilă la comandă proiectată 100% după preferințele și cerințele tale.

În cele mai multe cazuri reprezintă o soluție economică

Desigur că există o mulțime de oferte ale magazinelor de mobilă cu produse la prețuri reduse, uneori suspect de reduse. Ce se întâmplă însă atunci când te-a impresionat un ansamblu de mobilier pe care l-ai zărit într-o revistă cu articole pentru casă sau pe internet, însă prețul te înspăimântă? În acest caz nu îți rămâne decât să faci unul pe comandă după model, cu un buget rezonabil.

Nu în cele din urmă, mobila la comandă reprezintă o investiție înțeleaptă având în vedere că ai posibilitatea să selectezi materialele și să alegi stilul dorit. Te vei bucura de unicitate, întrucât casa ta nu va fi niciodată similară cu cea a altei persoane. Dacă opțiunea de mobilier standard te îngrădește atunci când vrei un design unic și consistent, în cazul celui realizat la comandă vei putea maximiza fiecare colț al casei într-un mod stilat, fără riscul ca aceasta să pară înghesuită.

Alte avantaje ale mobilierului la comandă se referă la gama largă de produse de înaltă calitate din care poți alege, personalizare rapidă a mobilierului, cât și a prețului. Pe această listă se adaugă consiliere, proiectare 3D, transport și montaj, toate gratuite, atunci când decizi să începi o colaborare cu Promobila.ro. Această ofertă se finalizează cu o garanție a serviciilor, valabilă timp de 24 de luni.

Cei interesați de mobilier la comandă atât pentru mediul rezidențial, cât și destinată spațiilor din sfera de afaceri, sectorul HoReCa și nu numai, pot accesa pagina oficială promobila.com.

Comentarii