MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 13:14

(P) Rezervă vacanța în Delta Dunării pentru 2019, la tarife imbatabile!

Distribuie

Considerată pe drept cea mai sălbatică regiune din țara noastră, Delta Dunării este locul unde poți experimenta cele mai tari activități de vacanță fie că vorbim despre plimbările cu lotca printre nuferi, drumeții în pădurile de nisip sau pescuit la amurg ...

Dacă nu ai reușit să vizitezi până acum singura deltă din lume ce poartă titulatura de Rezervație a Biosferei UNESCO, atunci îți poți face planuri de vacanță pentru anul viitor! Profită de reducerile de 50% pregătite de Gulliver Delta Resort 4* și rezervă din timp un sejur de 4 sau 5 zile în acest paradis pitoresc. Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport cu autocar București-Murighiol-București la tarife începând cu 688 lei/persoană, în funcție de programul ales.

 

Destinația perfectă pentru familiile cu copii

Hotelul Gulliver Delta Resort 4* se află pe malul lacului violet, la margine localității Murighiol și a fost dezvoltat după modelul vilelor lipovenești. Dacă cauți relaxarea, în cadrul complexului te așteaptă o grădină luxuriantă cu hamace, ponton de pescuit, iar în zilele calde de vară răcoarea este asigurată la piscină. Vacanțele în familie sunt răsplătite cu multă voie bună la Gulliver Delta Resort 4*, copiii se pot distra la locul de joacă special amenajat cu tobogane, trambuline și căsuțe colorate.

Descoperă Delta Dunării în sezonul de primăvară!

Cea mai bună perioadă pentru vizite în Delta Dunării este primăvara. Încă din luna aprilie, vegetația parcă explodează odată cu încălzirea vremii: salciile înverzesc, iar pe luciul apei apar primele frunze de nuferi și lotuși. Spectacolul de culoare este asigurat de florile irișilor de baltă si ale ghioceilor de apă, iar în surdină se aud cântecele păsăroilor în încercarea lor de a ademeni femelele în ”dansurile nupțiale”. Tot acum se întorc din Africa, stolurile de pelicani comuni ce se dau în spectacol în încercarea lor de a pescui, prilej excelent pentru o sesiune de birdwatching.

Tot la început de primăvară trebuie să descoperi Pădurea Letea, unde vei putea admira păturile de orhidee sălbatice și caii liberi ce zburdă în zona dunelor de nisip. În plus, pădurea este acum inundată, stejarii seculari ascund liane grecești și hameiul, două plante agățătoare ce pot fi întâlnite doar la Letea și Caraorman. În plus, vremea este plăcută chiar și pentru plimbări relaxante pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624

Comentarii