MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 16:40

(P) Rochii de nuntă cu clasă – create la Atelierul de Croitorie Picasso !

Distribuie

Pentru evenimente unice și speciale, așa cum sunt nunțile, rochiile alese trebuie să fie pe măsura și fastul evenimentului. Dacă ești o persoană rafinată, elegantă, originală, specială și cu clasă și îți dorești cea mai remarcabilă prezență de la eveniment, alege să porți o rochie de nuntă de creație, pe comandă, unică și prețioasă, alege o creație a Atelierului de Croitorie Picasso – Atelier rochii de mireasa. La acest atelier găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a strălucii și a nu trece niciodată neobservată. Numeroase țesături naturale de excepție, imprimeuri speciale, materiale unice de la branduri italiene, un designer cu renume internațional, cusături manuale, toate acestea pentru a avea cea mai frumoasă rochie de nuntă dintre cele prezente la petrecere. Pentru a strălucii și tu la cel mai important eveniment al anului alege Atelierul de Croitorie Picasso, alege rochii nuntă București cu clasă.

Sfaturi pentru a alege cea mai frumoasă rochie de nuntă din București

O rochie de nuntă făcută pe comandă trebuie să fie la fel de unică și specială ca și tine și să se potrivească rafinamentului și stilului evenimentului. Indiferent că ești nașă, soacră mare sau mică, domnișoară de onoare, prietenă, rudă, cunoștință există o serie de criterii după care să te ghidezi pentru a nu da niciodată greș în alegerea celei mai potrivite rochii de nuntă din București:

  • Să ții seama de specificul nunții la care ești invitată, de momentul și cadrul în care se va desfășura evenimentul, biserică, în aer liber, restaurant sau palat, de stilul evenimentului, dacă este clasic sau modern, de un dress code existent, care îți pot limita alegerea. Ținând cont de toate acestea în alegerea ținutei sau mai bine spus a ținutelor, una va trebui să fie alegerea pentru ceremonia religioasă de la nunta, alta va fi rochia de nuntă de la petrecere.
  • În al doilea rând oricât de mult ți-ai dori să porți un anumit tip de rochie de nuntă la modă, dacă nu ți se potrivește modelul și stilul, renunță fără regrete. Pentru a nu da greș niciodată, trebuie să alegi un model și o croială care te avantajează. Nu trebuie să fii în pas cu moda, dacă tendințele nu îți pun în evidență calitățile.
  • În al treilea rând alege pentru rochia de nuntă o culoare care te avantajează, în niciun caz alb, care este rezervat rochiei de mireasă. Tu știi cel mai bine ce culori ți se potrivesc și îți pun în evidență silueta. Pentru o nuntă puteți încerca cu succes chiar și culori mai tari, intense, argintiu sau auriu. Cu astfel de alegeri nu veți da niciodată greș.
  • În al patrulea rând acum este momentul să alegeți cele mai prețioase și unice materiale pe care le puteți găsi cu generozitate în Magazinul de țesături Picasso. Materialul rochiei de seară trebuie să aibă ceva aparte, să fie dintr-un material special, să aibă o culoare deosebită sau o strălucire discretă de metal prețios. Dantelă, mătase, catifea, tull, satin, tafta, organza, șifon orice material de calitate, o broderie sau un amestec de materiale deosebite sunt toate alegeri potrivite pentru confecționarea unei rochii de nuntă.
  • În al cincilea rând, o rochie de nuntă reușită are nevoie întotdeauna de accesoriile de calitate și potrivite. Astfel de accesorii pentru rochii de nuntă le puteți găsi în magazinul nostru de țesături.
  • În al șaselea rând, acum este momentul să etalați genți speciale și încălțări de excepție, aurii sau argintii, din piele delicată, fină, întoarsă sau lăcuită, cum se potrivesc mai bine ținutei și evenimentului.

De ce să alegeți rochiile de nuntă creație unică de la atelierul de Croitorie Picasso București?

O rochie de nuntă unică și originală este alegerea perfectă pentru un eveniment unic și inedit, așa cum este și nunta la care sunteți invitată. O rochie de creație, realizată în atelierul Picasso  are o serie de avantaje pe care nu aveți cum să le regăsiți la o rochie de serie.

  • În cazul unei rochi de nuntă pe comandă puteți alege singură tipul de material pe care îl preferați, culoarea, nuanța, textura și elementele cu care poate fi accesorizată. Vă puteți alege singură modelul, tipul de croială, materialele auxiliare pe care le preferați și care vă plac.
  • Această rochie de nuntă va fi croită și cusută perfect pentru a se potrivi calităților siluetei sau pentru a ascunde anumite defecte. Vor fi făcute toate ajustările necesare pentru a arăta impecabil în momentul în care o îmbrăcați. În plus, pentru faptul că este confecționată pe comandă, pentru tine te veți simți confortabil și naturală.
  • Veți beneficia de un designer de excepție care vă va oferi sfaturi și recomandările permanente în alegerea modelului, a materialelor, a croielii și a cusăturilor celor mai potrivite.

Apelând la atelierul de creație vestimentară Picasso, rochia ta de nuntă va arăta așa cum ți-ai dorit. Feminine și senzuale, delicate și maiestuoase, vaporoase și suave, rochiile de nuntă creație unică de la noi satisfac gusturile și pretențiile celor mai exigente cliente. Din materiale unice, cu broderie în culori sau simplă, colorate, uni, cu flori sau print special, în linii simple sau mulate, cu volane sau cu falduri ample, cu tăieturi sau decupaje speciale, la Croitorie Picasso veți avea cele mai spectaculoase rochii nuntă București.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii