MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 12:46

Tehnologie şi stil cu gama de televizoare Samsung QLED 2018 şi suportul de perete No Gap

Distribuie

Libertatea a căutat cel mai bun televizor care oferă echilibrul perfect între tehnologia de ultimă generaţie, o imagine impecabilă dar şi cea mai elegantă soluţie pentru a completa designul camerei tale.

Samsung continuă să inoveze din poziţia de lider de 12 ani* în industria TV şi aduce în faţa consumatorilor o nouă generaţie de televizoare bazate pe tehnologia QLED, cu un afişaj ce are la bază Quantum Dot, o tehnologie inovatoare care excelează la capitolul calitate a imaginii şi oferă o luminozitate de până la 2000 de niţi, pentru o gamă largă de nuanţe de culori şi contrast. Te vei bucura de imaginii vii, ce îşi păstrează culorile naturale indiferent de imaginea afişată şi indiferent de condiţiile de luminozitate din cameră. Nici măcar  ziua, în condiţii de soare puternic, nu vei pierde nimic din calitatea imaginii.

Inovaţiile aduse celor mai exigenţi consumatori sunt numeroase, de la volumul de culoare de 100%, procesorul de imagine Q Engine ce procesează fiecare detaliu pentru imagini vii şi naturale, interfaţa Smart foarte rapidă şi intuitivă şi chiar garanţie de 10 ani împotriva efectului Burn In'.

Toate acestea sunt dublate de un design excelent, toate modelele sunt foarte subţiri şi au marginile ecranului aproape inexistente pentru o experienţă de vizionare captivantă.

 

Printre inovaţiile aduse anul acesta se numără şi cablul de aproape invizibil care se ocupă de informaţia audio-video dar şi de alimentarea televizorului cu energie electrică. Astfel scapi de cablurile negre din jurul televizorului şi acesta devin un accesoriu care completează design-ul camerei tale şi nu un element perturbator.

Pentru cei care vor să monteze televizorul pe perete este disponibil suportul No Gap de la Samsung ce lipeşte televizorul de perete transformându-l într-un tablou pentru a trece neobservat şi a pastra camera ta în armonie perfectă. Suportul se montează foarte uşor fără să fie nevoie de personal calificat şi permite chiar ajustarea pe orizontală a televizorului în cazul montajului imperfect J

PS: îţi dăm un pont, suportul de perete No Gap este acum oferit cadou la achiziţia unui televizor Samsung QLED 2018 aici

* conform IHS Markit.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii