De Cătălin Hopulele,

Principalul suspect fusese trimis de anchetatori, în urmă cu o lună, la un spital de psihiatrie pentru efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice. După ce au primit primele rezultate ale expertizei, procurorii l-au reținut, iar Judecătoria Iași a decis, marți, ca el să fie arestat preventiv.

UPDATE – 23 octombrie, ora 16.00: Cătălin Hopulele, corespondentul Libertatea de Iași, a intrat în direct în emisiunea Adrianei Nedelea LA FIX și a oferit mai multe detalii despre minorul de 17 ani, din comuna Sirețel, care l-a omorât pe pădurarul în vârstă de 50 de ani.

„Tot ce știm este că minorul a mers în pădurea Todosoaia pentru a sustrage lemne, împreună cu cei doi complici, un alt minor de 16 ani și un bărbat de 50 de ani care, aparent, ar fi înrudit cu minorul de 16 ani.

Cei doi au fugit, el a rămas. S-a luptat cu pădurarul și, în urma conflictului, l-a ucis”, a transmis Cătălin Hopulele.

„Nu se știu foarte multe detalii despre cei doi complici. Din primele informații, aparent procurorii știu identitatea lor, doar că, din moment ce nu au fost luate niciun fel de măsuri împotriva lor, probabil că ancheta este în continuare în desfășurare”, a mai spus Cătălin Hopulele.

UPDATE – 23 octombrie, ora 12.10: Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au reținut, luni 21 octombrie, pe adolescentul suspectat în cazul crimei comise în urmă cu o lună, în comuna Sireţel, și l-au acuzat de tentativă la tâlhărie calificată şi omor calificat, a declarat, pentru Libertatea, prim-procurorul adjunct Cornelia Irina Prisăcariu.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Marți, Judecătoria Iași a decis arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile, la cererea procurorilor, a precizat procurorul.

„La data de 12 septembrie, inculpatul minor I.I. s-a deplasat în pădurea denumită ‘Todosoaia’ pentru a sustrage lemne, unde a fost surprins de victima G.R. (pădurar). În aceste circumstanţe, inculpatul a atacat victima cu o secure şi i-a aplicat cel puţin patru lovituri în zona capului, provocându-i leziuni care au condus la decesul victimei. De precizat că inculpatul minor I.I. a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice stabilindu-se că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, într-un comunicat de presă.


Tânărul este acuzat că i-a luat viața pădurarului Radu Gorcioaia, în vârstă de 50 de ani.

Acesta avea în grijă pădurea din Sirețel și s-a dus să vadă ce se întâmplă acolo după ce a auzit zgomotul unei drujbe.

Bărbatul a fost omorât în bătaie de hoții de lemne pe care îi prinsese în fapt.

Polițiștii au informații că principalul suspect a fost ajutat de doi complici, dar aceștia n-au fost prinși deocamdată.


Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat