MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 16:58

Părinții unui candidat au donat pentru campania contracandidatului său

Distribuie

Părinții guvernatorului republican din Wisconsin, Kevin Nicholson, au făcut o donaâie uriașă contracandidatului său, chiar în ziua în care acesta și-a anunțat candidatura pentru poziția de senator de Wisconsin, scrie BBC News.

Înregistrările federale, săptămâna trecută, arată că mama și tatăl lui Kevin Nicholson său au dat câte 2.700 de dolari senatorului democrat Tammy Baldwin, contracandidatul fiului lor.

Nicholson, cre a fost la rândul său democrat spune că a părăsit partidul nemulțumit de poziția acestora privind războiul din Irak. Dar familia sa a rămas fidelă partidului lui Donald Trump.

„Părinții mei au o viziune diferită față de mine”, a spus Nicholson. „Nu este surprinzător faptul că ei ar susține un candidat precum Tammy Baldwin care împărtășește perspectiva lor”, a declarat candidatul, care și-a lansat candidatura în iulie anul trecut.

Înregistrările arată că părinții lui, Donna și Michael Nicholson, au donat și pentru alte campanii ale candidaților democrați.

Nicholson însuși a fost cândva președinte al Colegiului Democrat al Americii și a vorbit la Convenția Națională Democrată din 2000.


Citește și: Cine este Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida soldat cu 17 morți. Adolescentul fusese exmatriculat


 

Comentarii