MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 21:09

Patru copii au fost grav răniți după ce o stație de autobuz veche de zeci de ani s-a prăbușit peste ei, în Dej

Distribuie

Patru copii mici, cu vârste cuprinse între patru luni și șase ani, au fost grav răniți, vineri după-amiază, după ce o stație de autobuz veche de zeci de ani s-a prăbușit peste ei, în municipiul Dej. Incidentul s-a produs din cauza unui bărbat beat care a zgâlțâit stâlpii de susținere ai copertinei, iar aceasta s-a prăbușit peste copii.

Cei patru copii cu vârste de patru luni, doi, patru și șase ani, fuseseră lăsați de către tatăl lor în stația de autobuz de pe strada Bistriței, din municipiul Dej, la ieșirea din oraș, după ce căruța în care se aflau a intrat într-un șant, deocamdată din cauze necunoscute, notează dej24.ro.

În timp ce tatăl copilașilor încerca să scoată căruța din șanț, iar copiii săi stăteau pe bancă, la câțiva metri de el, în zonă și-a făcut apariția un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care s-a sprijinit de stâlpii de susținere ai stației de autobuz, veche de zeci de ani, zgâlțâindu-i. În acel moment, întreaga construcție, atât structura, cât și copertina stației, s-a prăbușit peste cei patru copii.

”Eu am venit de la Beclean și mi s-a dus roata din spate… S-a speriat iapa de o mașină. Eu m-am dus să scot iapa și căruța și am lăsat copiii în stație. Un bărbat a venit și s-a tot huțuțat și a căzut dintr-odată. Copiii au fost loviți… Eu le-am dat apă. Toată stația a căzut peste ei… M-am speriat!”, a declarat tatăl minorilor.

La fața locului, au ajuns polițiști, criminaliști și un echipaj SMURD.

Cei mai mici dintre cei patru copii răniți au fost transportați la spitalul de copii din Cluj, iar ceilalți doi la spitalul municipal din Dej.

Bebelușul de patru luni are un traumatism cranio-cerebral, iar cel de doi ani are un traumatism cranio-cerebral și un traumatism hemitorace stâng.

Bărbatul care a provocat accidentul a fost identificat de către polițiști, în prezent fiind audiat de oamenii legii.

Citește și: GALERIE FOTO&VIDEO/ Cristian Țopescu, înmormântat cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea Militar din București

Citește mai multe despre Accident, Copii și Dej pe Libertatea.

Comentarii