Mergi direct la conținut »
Pic36, un nou concept de albume foto în România (PUBLICITATE)
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > Pic36, un nou concept de albume foto în România (PUBLICITATE)

Pic36, un nou concept de albume foto în România (PUBLICITATE)

Dă viață amintirilor tale! Pe piața din România a apărut un nou concept de albume foto ce pot fi create foarte ușor. Brand-ul Pic36 a apărut ca o nevoie de a crea rapid și fără bătăi de cap albumul cu pozele preferate. Dureaza doar 5 minute pentru a comanda albumul foto iar pozele pot fi încărcate direct din telefonul mobil sau laptop fără a instala alte aplicații.

Multi dintre noi facem poze zilnic pe care le postam pe conturile din social media, Instagram și Facebok, iar apoi uităm de ele prin telefon. Cât de des adunăm pozele pentru a ne comanda un album foto sau pentru a le imprima? Nu facem asta de cele mai multe ori pentru că la mijloc este un proces anevoios. Cu toate astea, nu trebuie să fie așa. Pic36 a venit cu o soluție simplă pentru a ne comanda albumul cu pozele preferate, fără a fi nevoie de aplicații complicate. Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.pic36.ro, să îți alegi modelul de copertă preferat, să încarci 36 de poze și în doar câteva zile vei primi albumul acasă. Albumul foto personalizat poate fi un excelent cadou pentru cei dragi sau pentru tine, deoarece senzația de a răsfoi pozele preferate nu se compară cu a le păstra în telefon.

Pentru cititorii Libertatea – Pic36 vine cu o ofertă specială – adaugă codul promoțional #libertatea2019 atunci când comanzi și primești o reducere de 15 lei.

Close
Închide
  Close