MENIU CAUTĂ
14 Apr. 2018 11:27

FOTO/ Pisici din rasa persană, Maine coon, la expoziţia SofistiCat din Capitală. Cât costă un exemplar

Distribuie

Pisici din rasa persană, Maine coon, la expoziţia SofistiCat din Capitală. Peste 250 de pisici din nouă ţări  au fost aduse la Expoziţia Internaţională Felină de Primăvară, de la Romexpo.

Expoziţia, deschisă în acest weekend, între orele 10,00-17,00,  are ca punct de atracţie concursul „Best in Show”, în care cele mai frumoase pisici vor ocupa un loc pe podium.

Rasa Main coon, Archibald, 10 luni.... 7kg jumatate cumpărat peste 1000 de euro...

Rasa Main coon, Archibald, 10 luni. Are 7kg jumatate si a fost cumpărat cu peste 1000 de euro

Un prestigios juriu internaţional va evalua exemplarele de pisici din rase precum persană, exotică, Maine coon, norvegiană de pădure, siberiană, angora turcească, sacră de Birmania, bengaleză, british shorthair, british longhair.

reddy - rasa exotic shorthair

reddy – rasa exotic shorthair

Sâmbătă, în pauza dintre arbitraj şi concursul final „Best in Show”, va avea loc festivitatea de pr emiere a celor mai valoroase pisici din România, trofeul „National Winner”.

Rasa Persana silver shaded

Rasa Persana silver shaded

Duminică, crescătorii de pisici norvegiană de pădure au pregătit pentru public o prezentare specială. În cele două zile ale expoziţiei se va desfăşura şi campania „Arată că îţi pasă”, în cadrul căreia se vor strânge donaţii (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizaţiile pentru protecţia animalelor vor aduce pisici vaccinate şi sterilizate spre adopţie.

FOTO: Dumitru Angelescu

Vizitatorii vor putea participa la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pis ici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictură pe faţă. Vor fi disponibile, la preţuri promoţionale, produse şi accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât şi iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poşete).

Citește și

EXCLUSIV/ Poveste de groază la margine de București. O crimă oribilă din Bragadiru i-a îngrozit pe anchetatori

 

 

Citește mai multe despre capitala, expozitie și pisici pe Libertatea.

Comentarii