Mergi direct la conținut »
Se întâmplă în Constanța! Pisicuţa Suzy a rămas închisă în locuința din care stăpâna ei a fost evacuată de executori | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Se întâmplă în Constanța! Pisicuţa Suzy a rămas închisă în locuința din care stăpâna ei a fost evacuată de executori | VIDEO

Se întâmplă în Constanța! Pisicuţa Suzy a rămas închisă în locuința din care stăpâna ei a fost evacuată de executori | VIDEO

Pensionara Maria Totir a fost evacuată din locuinţa sa de pe Aleea Topolog, Constanţa, după ce s-a pus în aplicare un ordin de evacuare. Pisica femeii a rămas însă închisă în apartament.

De opt zile, pisica Suzy a rămas singură în locuinţă, fără apă şi mâncare. Deşi a fost înştiinţat despre această situaţie, executorul refuză să elibereze pisica şi să prevină astfel decesul felinei, potrivit ordinea.ro.

Maria Totir nu a avut situaţia materială necesară pentru a cumpăra apartamentul repartizat soţului ei, în anii 70, rămânând simplă chiriaşă. După mai multe acţiuni în instanţă, Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat a deschis un proces de evacuare a femeii din locuinţă.

Deşi a depus o contestaţie la executare la grefa Judecătoriei Constanţa, femeia nu a primit încă un termen de judecată după luni bune de la înregistrare. Contestaţia nu a suspendat însă executarea silită, fiind o procedură separată, pentru care se plăteşte o cauţiune, care ajungea în cazul acesta la aproximativ 1.000 de lei.

Cu o pensie de 523 de lei, pensionara a fost în imposibilitatea de a cere suspendarea executării silite.

Pe 5 octombrie 2017, executorul a spart uşa apartamentului, a inventariat mobilele şi hainele femeii, după care a schimbat butucul yalei.

Maria Totir a dormit timp de trei zile pe străzi. Pisica femeii –Suzy – a rămas închisă în apartament. De opt zile, pisica stă în fereastra apartamentului, aşteptând să primească apă şi hrană.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

”Am fost la domnul executor şi la RAEDPP să mă lase să intru în casă să-mi iau lucrurile şi pisica. Secretara domnului Duşu mi-a spus că acesta este bolnav şi şi-a luat concediu medical, iar cei de la RAEDPP mi-au spus că îmi trimit prin poştă documentele de executare silită. Dar unde să-mi trimită prin poştă, dacă m-au evacuat? Vă rog să faceţi ceva, să nu moară pisica. I-am spus şi domnului primar Făgădău de pisică. Am fost în audienţă la el. Mi-a spus că nu-l interesează de pisici, că are treburi mai importante de rezolvat”, a declarat Maria Totir, informează ordinea.ro.


Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 octombrie 2017


 

Close
Închide
  Close