Mergi direct la conținut »
Poliția din Germania caută șoferul unui camion cu numere românești, după un jaf nereușit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Poliția din Germania caută șoferul unui camion cu numere românești, după un jaf nereușit

Poliția din Germania caută șoferul unui camion cu numere românești, după un jaf nereușit

Poliția din Germania caută șoferul unui Tir cu cabina verde, al cărui număr de înmatriculare este românesc. Indicativul de pe plăcuțele vehiculului indică județul Dâmbovița – DB.

Potrivit oamenilor legii din Germania, șoferul camionului a încercat să fure două roți de la o mașină BMW X3 în seara zilei de 16 ianuarie.

Șoferul ar fi încercat să fure roțile în parcarea unui dealer auto dintr-o localitate din Bavaria. Un angajat aflat în interiorul clădirii a dat alarma după ce a auzit mai multe zgomote și l-a surprins pe bărbat în fapt.

Speriat, bărbatul a fugit la Tirul parcat în apropiere și a plecat, lăsând în urmă cauciucurile.

În momentul în care poliția a ajuns la fața locului, angajatul le-a spus agenților că Tirul avea cabina verde și că plăcuțele de înmatriculare ale acestuia erau din România, cu indicativul DB.


CITEȘTE ȘI: Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător: „Victima s-a îmbrăcat sumar și a consimțit actele sexuale”!


 

Close
Închide
  Close