Mergi direct la conținut »
Poliţist cercetat pentru că a filmat un gândac în secție și a publicat filmulețul pe Facebook. Reacția ministrului de Interne
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Poliţist cercetat pentru că a filmat un gândac în secție și a publicat filmulețul pe Facebook. Reacția ministrului de Interne

Poliţist cercetat pentru că a filmat un gândac în secție și a publicat filmulețul pe Facebook. Reacția ministrului de Interne

Un poliţist din județul Teleorman este cercetat disciplinar de șefii săi după ce a filmat un gândac în sediul Centrului Operaţional şi a postat imaginile pe Facebook. Ministrul de Interne susține că decizia de a se deschide o anchetă în acez caz este una bună și a spus că așteaptă rezultatele cercetării. 

Un agent-şef adjunct de poliţie de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman este cercetat disciplinar şi riscă sancţionarea pentru că a filmat un gândac în sediul Centrului Operaţional. Imediat după ce s-a aflat acest lucru, sindicatul „Diamantul” a sesizat cazul agentului din Teleorman ministrului Carmen Dan.

Polițistului i-a fost comunicat că este supus unei cercetări disciplinare pentru realizarea unui videoclip, fără autorizare, din interiorul unei zone de securitate/administrativă a Centrului Operațional şi distribuirea acestuia pe pagina de facebook a sindicatului „Diamantul”.

Șefii i-au reproșat faptul că a făcut poze și un scurt video fără a avea autorizație, iar polițistul își poate pierde acum locul de muncă.

Ministrul de Interne așteaptă rezultatul cercetării

Ministrul de Interne, Carmen Dan, care a fost informată cu privire la acest caz, a declarat vineri că așteaptă rezultatul anchetei deschise de superiorii agentului de poliție. În opinia acesteia, decizia de a deschide o anchetă în acest caz este una bună.

„Este o abordare care a fost făcută publică astăzi (vineri – n.r.). Dacă s-a luat decizia cercetării eu zic că este bine. Trebuie să se analizeze în ce condiţii a simţit poliţistul nevoia să filmeze acea insectă, că există acea insectă este o problemă şi tocmai de aceea aştept şi eu să văd care sunt concluziile acestei cercetări”, a răspuns ministrului de Interne, potrivit Mediafax.

Close
Închide
  Close